Even geduld...

In Little Escapes net over de grens neemt Maartje Diepstraten je mee naar mooie plekken in Nederland, België, Zuid-Engeland, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Net als in Little Escapes stuk voor stuk plekken voor een fijne break, een weekendje weg of vakantie. Soms nog onontdekt, soms gouwe ouwe (die niet voor niets gouwe ouwe zijn).

Wat alle plekken gemeen hebben? Een eigentijds en toch tijdloos concept, de graadmeter van Little Escape. Met alle tips in het boek kun je 52 weekends per jaar op pad, zonder hetzelfde te hoeven doen en zien. Mocht je uitgekeken zijn bij Bijzonder Plekje, ga dan op pad naar de Little Escapes van Maartje.

Elke logeerplek wordt vergezeld door 3 of 4 eet- en drinkadressen; een vierspan voor een geslaagd weekend. De adressen vallen onder een van de volgende thema’s:

* All-time favorite Aan de kust
* Stedentrip
* Honden welkom
* Afgelegen oorden

Vooral het thema afgelegen oorden spreekt tot mijn verbeelding. Niet zo vreemd blijkt wel, een reeks van bijzondere plekjes als Hut 16, B&B het Olthuys, Getaway deluxe, De Rheezerkamer, Slapen op de Heide, het Stalen Boshuis, Inn Holwerd en Villa Poppenallee wordt genoemd. Stuk voor stuk blijmakers!

Praktische informatie:

Wat? Little Escapes – net over de grens
Auteur: Maartje Diepstraten
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
ISBN: 9789000361274
Prijs: € 20,00

Little Escapes net over de grens bestel je hier

Maartje schreef eerder al Little Escapes, met 208 uitstekende adresjes waar het goed toeven is in Nederland en Vlaanderen. Net wat anders dan de standaard weekendjes weg. Een persoonlijke selectie van Maartje, met veel bijzondere plekjes.

Ook leuk om te lezen:
Boek: Los Little Escapos Dol op Spanje? In het boek Los Little Escapos vind je maar liefst 208 slaaptips en eetadressen. Voornamelijk in de Spaanse steden en op de Balearen. Marleen , 16 juli 2019 Boek: Koffie! 182 koffiespots waar je blij van wordt. Een boek vol met de mooiste en lekkerste koffieadressen in Nederland en België. Marleen , 28 december 2017 Boek: De keukentafel van het Noorden Een kookboek wat je wekenlang op tafel laat liggen, om keer op keer door te bladeren. Marleen , 1 januari 2018 Boek: FRIS van Bijzonder Plekje De lente op haar mooist beleven? In het boek FRIS vind je volop tips en bijzondere plekjes om het beste uit de lente te halen. Marleen , 8 maart 2018 Boek: Katja was hier 'Katja was hier' is het eerste boek van Katja Schuurman. Haar reiservaringen zijn gebundeld, in een boek vol inspiratie voor een reislustig leven. Marleen , 21 juli 2018 Boek: ZWOEL, de leukste tips voor de zomer Tips nodig voor een mooie zomer? Bestel het boek ZWOEL van Bijzonder Plekje, boordevol tips en bijzondere plekjes om de zomer te beleven. Marleen , 23 juni 2019 Boek: Smûk, Fries geluk volgens Wimke Tolsma Ontdek het Friese geluk in het boek Smûk, een boek boordevol kleine dingen die je hart laten zingen. Meer dan 60 zelfmaakideeën, prachtig gefotografeerd. Marleen , 22 juni 2018 Boek: Staycation Ga je niet op vakantie, maar plan je je vakantiedagen rondom huis? Plan dan ook een weekendje weg in eigen land. Voelt als vakantie! Zeker met deze tips. Marleen , 15 juli 2018