Even geduld...

In Little Escapes net over de grens neemt Maartje Diepstraten je mee naar mooie plekken in Nederland, België, Zuid-Engeland, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Net als in Little Escapes stuk voor stuk plekken voor een fijne break, een weekendje weg of vakantie. Soms nog onontdekt, soms gouwe ouwe (die niet voor niets gouwe ouwe zijn).

Wat alle plekken gemeen hebben? Een eigentijds en toch tijdloos concept, de graadmeter van Little Escape. Met alle tips in het boek kun je 52 weekends per jaar op pad, zonder hetzelfde te hoeven doen en zien. Mocht je uitgekeken zijn bij Bijzonder Plekje, ga dan op pad naar de Little Escapes van Maartje.

Elke logeerplek wordt vergezeld door 3 of 4 eet- en drinkadressen; een vierspan voor een geslaagd weekend. De adressen vallen onder een van de volgende thema’s:

* All-time favorite Aan de kust
* Stedentrip
* Honden welkom
* Afgelegen oorden

Vooral het thema afgelegen oorden spreekt tot mijn verbeelding. Niet zo vreemd blijkt wel, een reeks van bijzondere plekjes als Hut 16, B&B het Olthuys, Getaway deluxe, De Rheezerkamer, Slapen op de Heide, het Stalen Boshuis, Inn Holwerd en Villa Poppenallee wordt genoemd. Stuk voor stuk blijmakers!

Praktische informatie:

Wat? Little Escapes – net over de grens
Auteur: Maartje Diepstraten
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
ISBN: 9789000361274
Prijs: € 20,00

Little Escapes net over de grens bestel je hier

Maartje schreef eerder al Little Escapes, met 208 uitstekende adresjes waar het goed toeven is in Nederland en Vlaanderen. Net wat anders dan de standaard weekendjes weg. Een persoonlijke selectie van Maartje, met veel bijzondere plekjes.