Even geduld...

Komt de titel van dit boek je bekend voor? Dat klopt! Los Little Escapos is alweer deel drie in de reeks van ‘little escapes’ (ofwel korte uitstapjes/trips) van Maartje Diepstraten. In Los Littles Escapos vind je maar liefst 208 slaaptips en eetadressen in Spanje, met name tips en adressen in de Spaanse steden en op de Balearen.

Na Little Escapes (Nederland & België) en Little Escapes net over de grens (Nederland, België, Noord-Frankrijk, Oost-Duitsland en het zuiden van Engeland) zet Maartje nu Spanje op de kaart. 52 weekendjes weg naar een Spaanse stad of een van de eilanden, aangevuld met tips om te gaan eten & drinken. Een fijne combinatie!

Waar ga jij naar toe in Spanje?

Maartje heeft haar Spaanse tips onderverdeeld in de volgende vier hoofdstukken:

  • Noord-Spanje – bestaande uit de steden Bilbao, Barcelona, Madrid en San Sebastian
  • Zuid-Spanje – van de Costa Brava naar de Costa Blanca en de steden Malaga, Marbella, Sevilla en Valencia
  • Eilanden – met uiteraard de leukste tips voor Ibiza en Mallorca, maar ook Formentera en Menorca.
  • Afgelegen oorden – voor de plekjes die niet onder een van bovengenoemde hoofdstukken vallen, waaronder bijvoorbeeld het heerlijke Chipibeach Chez Flo (Zuid-Spanje, dat wel), Forest Days Glamping in Catalonië en bijzonder plekje Los dos Algarrobos in Andalusië. Goede smaak Maartje! Bij deze afgelegen oorden geen restauranttips, maar geen nood, de plekjes zijn zo fijn, daar wil je alleen maar zijn.

Waar dan ook in Spanje, Maartje tipt je de fijnste adressen. Niet alleen voor een weekendje weg, ook goed te combineren tot een langere vakantie onder de Spaanse zon.

Meer weten of bestellen?

Auteur: Maartje Diepstraten
Uitgever: Spectrum
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Prijs: € 22,50

Los Little Escapos inkijken of bestellen?

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: