Even geduld...

Ben je ook zo dol op fotograferen en ‘snap’ je alles wat je tegenkomt? Gebruik je een smartphone voor het maken van je foto’s en ben je niet altijd blij met het resultaat? Met het boek Snap! leer je mooiere foto’s maken. Handig en leuk voor als je een Bijzonder Plekje bezoekt en je herinneringen wilt vastleggen.

Anki Wijnen, van het bekende blog Zilverblauw, komt na haar succesvolle eerste boek Shoot! (fotograferen met je hart) met een nieuw boek: ‘Snap! Fotograferen met je smartphone’. 144 pagina’s met niet alleen frisse en zachte kleuren, veel roze en prachtige foto’s in de herkenbare Anki stijl, maar ook veel tips & tricks.

Wat leer je van Snap?

Een heel boek over fotograferen met je smartphone lijkt misschien een beetje veel. Anki vertelt niet alleen over hoe je smartphone te gebruiken, maar leert je ook meer over fotograferen in het algemeen. Leer kijken en een eigen stijl ontwikkelen, verander van compositie om een totaal ander beeld te krijgen, verbeter je standpunt en werk met licht, kleuren en vormen. Snap! helpt je op weg naar betere foto’s.

Inhoud van Snap!

Het fotografieboek Snap! is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken:

  • Over fotografie & smartphones
  • De basis
  • Compositie
  • Creatieve tips & tricks
  • Techniek
  • Fotobewerking
  • Stijl & concept

Veel informatie en kennis gaat niet alleen over het gebruik van je smartphone als camera, maar over fotografie in het algemeen. Wat is witbalans, jpeg en belichting? Hoe zet je social media en hashtags in om je foto’s onder de aandacht te brengen? Wat zijn leuke apps en filters om je foto’s te verbeteren? Hoe gebruik je je telefoon op reis en hoe leg je je kinderen vast op beeld?

Het boek is laagdrempelig, de tips zijn eenvoudig te gebruiken en de foto’s gaan je zeker inspireren om net even anders te kijken!

Bestellen?

Titel: Snap! Fotograferen met je smartphone
Auteur: Anki Wijnen
Bindwijze: Softcover met linnenfolie, zilverfolie op omslag
Aantal pagina’s: 144
Prijs: €16,99
ISBN: 9789463140287
Uitgeverij: De wereld van Snor

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan en meer te leren over het fotograferen met je smartphone?

Bestel hier jouw exemplaar van Snap!