Even geduld...

Hou je ook van de vrijheid van reizen per (huur-)auto? Gaan en staan waar je maar wilt? Ontdek dit boek met de mooiste roadtrips ter wereld. Routes die je ooit in je leven gereden moet hebben.

Voor levensgenieters, avonturiers en dare devils; voor iedereen is er een prachtige route beschreven. Van dicht bij huis tot in de uiterste ‘hoeken’ van onze aardbol. Over sommige doe je weken, over andere maar enkele uren. De kortste trip is 4,3 kilometer lang, de langste route maar liefst 2500 kilometer. Hoe lang je ook onderweg bent, de genoemde routes zorgen voor adembenemende momenten in de auto.

Een vrouw in een auto houdt een landkaart vast

Van Parijs tot Puerto Rico

Over de hele wereld zijn spectaculaire wegen te vinden. Door oneindige woestijnlandschappen, slingerend langs glooiende wijngaarden en over indrukwekkende bergketens. Langs fjorden, ruige kusten en door natuurgebieden. Elke route heeft een eigen charme. Het verrassende is dat er routes zijn die je misschien zelf niet zo snel zou bedenken: Paris by night, een racecircuit in Duitsland of The Strip in Las Vegas. Daarnaast vind je ‘klassiekers’ als de Causeway Coastal in Noord-Ierland, de Romantische Strasse in Duitsland, Route 66 in Arizona en de Garden Route in Zuid-Afrika.

Inspiratie voor unieke roadtrips

Het fotoboek is groot en telt maar liefst 224 pagina’s. Het is geen boek om je reis mee te plannen, daarvoor ontbreekt het aan gedetailleerde informatie, overnachtingsplaatsen en routekaarten. Ultieme roadtrips is wel een prachtig salontafelboek, met grote foto’s en veel inspiratie. Een boek om bij weg te dromen vanuit je luie stoel en plannen te maken voor toekomstige reizen. Een boek om elke keer weer even op te pakken en je te verbazen over al het moois op onze wereld.

Auto huren voor je roadtrip?

De meeste bestemmingen in dit boek vol ultieme roadtrips liggen niet op rijafstand. Een huurauto is in zo’n geval onmisbaar. Heb je je oog laten vallen op een van de mooie routes in het boek en heb je een huurauto nodig? Kies dan voor een huurauto via Sunny Cars, dat is huren en dus rijden zonder zorgen. Niet alleen dat is prettig, Sunny Cars biedt nu bij een aantal bestemmingen de mogelijkheid om een model te kiezen. Wil je bijvoorbeeld de beroemde route langs de Italiaanse Amalfikustweg rijden? Niets leuker om dat in stijl te doen, in een Italiaanse Fiat 500. Er komen steeds meer bestemmingen bij met gegarandeerde modellen.

Praktische informatie:

Titel: Ultieme roadtrips
Auteur: Colin Salter
Uitgever: Kosmos
ISBN: 9789021571546
Prijs: € 25,-

Bestel hier jouw exemplaar van Ultieme Roadtrips