Even geduld...

Ben jij een reiziger die een dagboek bij houdt? Elke dag even bewust een moment vrij maakt om de belevenissen, bezienswaardigheden en hoogtepunten van je dag vast te leggen? Het liefst voorzien van entreekaartjes, ansichtkaarten of… ?

Of ga jij op reis om jezelf te ontdekken? Te voelen en ervaren hoe het is om in andere culturen te leven en onderdeel te zijn van de locals? Daag jij jezelf uit om te groeien tijdens de reizen die je maakt?

Wanderlust of Wonderlust?

Wanderlust is de onbedwingbare drang om veel te reizen, dat rusteloze gevoel dat je er elke keer weer op uit wilt trekken. Merel Stegeman, die vele wereldreizen op haar naam heeft staan, laat je ontdekken wat het reizen met je doet. Of je nu toerist of wereldreiziger bent, laat je verleiden om een anders-dan-anders reisdagboek bij te houden: Wonderlust.

‘Door het ontdekken van nieuwe plekken op deze wereld ontdek je waarschijnlijk ook nieuwe dingen over jezelf’. Met het hippe reisdagboek Wonderlust laat Merel je anders reizen. Bewuster. Door het stellen van vragen, het geven van tips en de ruimte om van je af te schrijven word je geprikkeld en geïnspireerd om stil te staan bij jezelf.

Het boek Wonderlust bestaat uit 3 delen:

  • Voordat je op reis gaat
  • Tijdens je reis – jouw avontuur
  • Weer thuis

Ontdek waarom je eigenlijk wilt reizen, wat avontuur voor jou betekent en waarom het avontuur altijd lonkt, wat je belangrijk vindt op reis en wat je verwachtingen zijn. Wat doet het met je als alles op reis tegen zit, waar denk je veel aan tijdens het reizen en wat mis je (of helemaal niet?)? Stof tot nadenken en om tot nieuwe inzichten te komen die je eenmaal thuis kunt blijven toepassen.

Over Merel Stegeman

Merel Stegeman is een wereldreiziger en heeft menig reisdagboek volgeschreven over haar avonturen en ervaringen. Wat er elke keer aan ontbrak, was de uitdaging om te ontdekken wat het reizen met haar deed en wat echt belangrijk was. Dit gemis heeft geleid tot Wonderlust, waarin Merel inspiratie, ontwikkeling en prikkeling samen brengt.

Meer weten of Wonderlust bestellen?

Titel: Wonderlust – inspirerend traveljournal voor, tijdens en na je reis
Auteur: Merel Stegeman
Uitgever: Kosmos
Prijs: € 17,50

Wonderlust bestellen of inkijken?

Tip: ook leuk om cadeau te geven. Aan ontdekkingsreizigers, of vrienden die op het punt staan op reis te gaan.

Klein minpunt: het reisdagboek is speels vormgegeven, in de hippe handlettering stijl. Niet elk lettertype is even makkelijk te lezen. Af en toe is het een beetje te veel van het goede.