Even geduld...

Uitgeverij mo’media heeft weer een boek uitgegeven waar we à la minute fan van zijn. Het ‘niets moet, alles mag inspiratie-boek’ gaat namelijk over onze favoriete dag in de week: zondag. Het bijna 300 pagina’s tellende boek Zó zondag staat boordevol leuke verhalen, ideeën & tips. Een heerlijk bladerboek voor jezelf, een mooi boek om cadeau te doen.

Fan van zondag

Zondag is bij ons thuis een dag waar we weinig plannen voor maken. Het is de enige dag in de week dat we allemaal vrij zijn, we kijken per dag wat we gaan doen. Een dagje lekker rommelen in en om huis, een pyjamadag bij de haard met een stapel boeken, bij mooi weer spontaan op de fiets stappen om ergens een ijsje te eten of op ontdekking in eigen omgeving; wandelschoenen aan en gaan. Na een uitgebreid ontbijt met warme broodjes, een eitje en ander lekkers vraagt onze jongste steevast ‘Gaan we nog wat doen vandaag?’.

Eerlijk is eerlijk, als we iets willen ondernemen op zondag weet ik niet altijd wat. De mogelijkheden zijn onbegrensd, de voorkeuren hier in huis zo divers, dat maakt kiezen moeilijk. Vanaf nu laten we ons inspireren door Zó zondag!

Over zondag & meer

De zondag is voor iedereen anders. Vroeger een ‘verplichte’ rustdag, tegenwoordig een dag waarop alles mag en kan. Winkels zijn open, we werken, trekken eropuit en doen waar we zin in hebben. Weet je even niet wat te doen, dan sla je Zó zondag open. Zondagmiddag op pad naar een leuke stad, een rondje Nederland in 11 etappes, wandelen & genieten, een roadtrip of citytrips, keuze genoeg. Op een regenachtige of luie zondag haal je inspiratie uit de categorieën ‘De keuken in’, ‘Doe-het-zelf’ of ‘Zondagse zaken’. Begin je dag met een kruimelvrij ontbijt op bed, bak een lekkere taart of maak een maaltijd voor bij de TV. Verveel je je dood? Lees een van de columns, interviews of scan een van de QR-codes in het boek voor vermaak.

Er is veel aandacht voor onze zuiderburen: flaneren langs de Antwerpse Schelde, leuks over Lille (de stad waar je veel te weinig over weet) en een roadtrip Ronde van Vlaanderen. Meer tips dan er zondagen in een jaar zitten!

Er zit geen duidelijke structuur in het boek, de verschillende onderwerpen en thema’s staan lukraak door elkaar. Misschien is dat ook wel het idee van het boek: ‘doe maar wat’, sla een willekeurige bladzijde open en lees, laat je inspireren, trek eropuit aan de hand van de tips of niet! Het is tenslotte zondag! Wat ga jij doen op zondag?

Bestellen?

Haal jij je zondagse inspiratie voortaan uit Zó zondag?

ISBN 9789057677823
Uitgeverij mo’media
Auteur: Petra de Hamer
Prijs: € 24,95

Bestel hier jouw eigen exemplaar van Zó Zondag