Even geduld...

Kun jij je ook eindeloos verliezen in het kijken naar mooie foto’s op Instagram? Je (buitenlandse) reis voorbereiden aan de hand van alle tips en hashtags voor jouw bestemming? Erachter komen dat er zomaar weer een uur verstreken is met staren naar en wegdromen bij de mooiste plaatjes? Reisjournalist Kim van Weering heeft in het boek Insta Travel 75 buitengewone bestemmingen in Europa voor je verzameld aan de hand van tips van inspirerende Nederlandse en Belgische Instagram travellers. Een must-have als je graag voor een mooi plaatje gaat, zowel op reis als op je camera.

Wat te verwachten van Insta Travel?

In meer dan 200 pagina’s neemt Kim je mee op reis. Soms dicht bij huis in Nederland en België, soms wat verder weg maar altijd bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Altijd inspirerend en toch echt even anders dan de geijkte tips en bestemmingen. Zo neemt Kim je in tekst en beeld mee naar romantische Duitse stadjes, magnifieke vergezichten in Zwitserland en ongerept Slowakije.

Kim gebruikt Instagram als reisgids voor haar weekendjes weg en vakanties. Urenlang speuren en dwalen op zoek naar de leukste plekjes in de omgeving van de bestemming, de mooiste slaapplekken en lekkerste restaurantjes. Door haar eigen zoektochten puilden haar mappen uit met must-go foto’s. De hoogste tijd om die verzameling te bundelen en voilà: Insta Travel.

Van puur natuur en kekke plekken tot parels van plaatsjes

Het fijne van het boek Insta Travel is dat je voor even je telefoon kunt laten liggen én je niet op reis hoeft om toch even op reis te zijn. Kim heeft het boek onderverdeeld in verschillende categorieën: puur natuur, kekke plekken, actief & avontuurlijk, fascinerende fenomenen en parels van plaatjes. Je vindt dus gegarandeerd een bestemming die bij je past. En veel inspiratie! Dat is misschien nog wel het allerleukste van het boek; de tips zijn echt verrassend, zelfs voor doorgewinterde reizigers.

Een paar favorieten:

  • Bucketlistplek voor elke wandelaar: Edmund Kloof in Tsjechië
  • Slapen in een boomhut: Treelodge in België
  • Paradijselijk plekje: Seealpsee in Zwitserland
  • Spelen met de juiste hoek: Olpererhütte in Oostenrijk
  • ‘t Is net Scandinavië – Reitdiephaven in Groningen

Gekleurde huizen aan de haven

Meer weten of Insta Travel bestellen?

Titel: Insta Travel
Uitgeverij: Kosmos
Aantal pagina’s: 208
Prijs: € 22,50 hardcover

Bestel hier jouw exemplaar Insta Travel

(of ga naar je lokale boekhandel).