Even geduld...

Het populaire KRO-programma Boer zoekt vrouw is weer van start gegaan. Een nieuw seizoen waarin boeren op zoek gaan naar een vrouw. Heel Nederland leeft mee met de boeren. Door het programma is er weer aandacht voor het boerenleven. Wil jij het leven op de boerderij eens van dichtbij ervaren? Bij onderstaande boerderijen heeft de boer de liefde van zijn leven al wel gevonden, hij zoek geen vrouw, maar gasten. 

Boer zoekt gast

Ga jij binnenkort logeren bij een van onderstaande boerderijen? Ik heb een aantal bijzondere plekjes voor je geselecteerd, waar je als gast mee kunt kijken in het leven van de boer.

Erfgoed Bossem

In Twente ligt de monumentale boerderij van Dennis en Annette, Erfgoed Bossem. Je logeert hier in luxe ingerichte safaritenten (met eigen sanitair) (tijdens de zomermaanden), in unieke Sterrenkubussen of in de moderne KoesterSuites. In de stallen van Erfgoed Bossem vind je stierkalveren en daarnaast is er een unieke veestapel Brandrode Runderen. Loop gerust de stallen in, Dennis vertelt je graag meer.

Een bijzonder adres voor je vakantie in Twente: slapen in een Sterrenkubus. Prachtig verlicht in de schemering.

Koe in de Kost

Koe in de Kost is favoriet bij onze kinderen. Op de boerderij van boer Frans en boerin Truus mag namelijk alles. Koeien uit de wei halen, melken, eten geven, kalfjes de fles geven, eieren rapen, in de moestuin helpen, een rondje op de tractor. Hier maak je het mee! En dan slaap je ook nog in bijzondere Grondulows, vakantiehuizen die opgaan in het landschap.

Het Betere Boerenbed

De naam zegt het al, logeren bij de boer, in een beter boerenbed. Wanneer je een weekend weg of vakantie boekt bij het Betere Boerenbed ga je terug in de tijd. Lekker buiten leven op het ritme van de dag. Geen elektriciteit, wel stromend water in de nostalgisch ingerichte safaritenten. De tenten staan verspreid over Europa, op verschillende agrarische bedrijven. De boerenbedrijven hebben allemaal iets bijzonders en de boerenfamilies laten je graag kennis maken met het leven op het platteland.

Logeer & Sfeer

Op het boerenerf van Marlies & Gerrit-Jan staat een sfeervolle vakantiewoning, Logeer & Sfeer. Een heerlijk vakantiehuis met uitzicht over de weilanden met koeien. Wanneer je in de hot tub zit, komen de koeien nieuwsgierig een kijkje nemen. Bij het moderne melkveebedrijf van Gerrit Jan zie je goed hoe ook een boerderij met de tijd mee kan gaan. Je kijkt je ogen uit bij de melkrobots in de stallen!

Hoeve Hommerich

In Zuid-Limburg ligt op een heuvel Hoeve Hommerich. De graanschuur en stallen van de carré-boerderij zijn omgebouwd tot mooie appartementen, geschikt voor 2 tot 10 personen. Vanuit een van de appartementen kijk je direct in de stal. De hoeve is nog volledig in bedrijf. Boer Harry verzorgt met veel liefde de Limousin-koeien. Het leuke is, je mag in de stallen kijken!

Logeren bij de boer; een bijzondere manier om vakantie te vieren op de boerderij! Lekker buiten leven en genieten van de rust en het goede leven op het platteland.