Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
BoerenBed Ameland
Safaritenten
1 - 6 personen
vanaf € 235 weekend
Ga naar de website

Glamping op Ameland

BoerenBed Ameland vind je op een schapen- en paardenboerderij in Hollum, op 3 kilometer van het strand. Je bent van harte welkom op de boerderij van Douwe en Margrete, help gerust een handje mee.

Vakantie op de boerderij

Vakantie op de boerderij is leuk, voor jong en oud! Er is altijd iets te doen en te beleven. Schaapjes en kippen voeren, eieren rapen en meer leven over het boerenleven tijdens een rondleiding.

De BoerenBed tenten staan op een mooie plek, met weids uitzicht over de weilanden tot aan de dijk en de duinen. Er zijn zowel BoerenBed tenten als HeerenBoer tenten te reserveren. De HeerenBoer tent heeft als extra’s: opgemaakte bedden op de dag van aankomst, een handdoeken pakket, een overdekte veranda met houten terras én een warme douche naast de tent!

Waddeneiland Ameland

Een vakantie op de Waddeneilanden is altijd een goed idee. Zodra je de boot op stapt, begint je vakantie. Ameland is groot, er is veel te doen en te beleven. Wanneer de boer tijd heeft, neemt ie je graag mee op pad om meer te leren over de weidevogels. Huur fietsen en ontdek hoe mooi de stranden hier zijn. Ga op robbentocht of bezoek de vuurtoren.

Ga naar de website


BoerenBed Ameland Hollum Ameland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: