Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
BoerenBed Terschelling
Safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 259 per weekend
Ga naar de website

Glampingvakantie op de boerderij

Het BoerenBed op Terschelling is de plek voor iedereen die houdt van de Waddeneilanden in combinatie met glamping. Ingerichte safaritenten staan voor je klaar op het erf van Boerderij De Zeekraal, een biologische melkschapenhouderij.

Te gast op de boerderij

De BoerenBed tenten liggen aan de rand van de duinen. Je hebt de keuze uit een 6-persoons tent of de HeerenBoer tent voor 6 personen met een aparte douche. Los van de douche zijn de tenten qua interieur gelijk. Basic, maar met alles erop en eraan. Je gaat een beetje terug in de tijd, door te koken op een houtkachel, te stoken op vuur en de tent te verlichten met kaarsen en olielampen. Super knus en gezellig. Je zult zien dat je kinderen niets anders nodig hebben, dan het buitenleven op de boerderij, rijden op een van de speelgoed tractors, knuffelen met de schapen, kijken bij het melken en samen spelen.

Extra’s bij het BoerenBed op Terschelling

Vanaf het BoerenBed is het slechts tien minuten fietsen naar het strand. In de zomer lekker zwemmen, zandkastelen bouwen, krabben vangen, picknicken in de duinen of wandelen op de Boschplaat. Breng ook een bezoekje aan West-Terschelling, bewonder de Brandaris en zie de zon ondergaan vanaf het groene strand. Naast het feit dan een vakantie op de Waddeneilanden al heerlijk is, biedt het BoerenBed op Terschelling nog een aantal extra’s die je vakantie compleet maken. Wanneer je kiest voor een vakantie op de schapenboerderij van Jolanda en Gerben dan ben je welkom om een kijkje te nemen in de stallen en bij het melken. Je krijgt er uitleg bij, zo leuk! Proef het schapenmelk ijs en neem een schapenkaasje mee naar huis als herinnering.

Ga naar de website


BoerenBed Terschelling Oosterend 17, 8897 HW Oosterend

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: