Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
La Cabane du Perche
Boomhutten
1 - 6 personen
vanaf € 150 per nacht

Boomhutten met spa in Normandië

La Cabane du Perche biedt je comfort, rust, een uitstekend ontbijt en dat alles op grote hoogte… Op slechts twee uur rijden van Parijs (Normandië) zijn twee luxe boomhutten gecreëerd. Een nacht in de bomen is een unieke ervaring, een speciaal moment van rust middenin de natuur.

Zomer, herfst, winter of lente… wanneer ga jij?

Beide boomhutten van La Cabane du Perche zijn volledig geïsoleerd en worden verwarmd in de winter. In alle seizoenen zijn ze dus geschikt voor een romantisch weekendje weg. Wat dacht je van heerlijk nazomeren in de herfst met de mooie oranje, rode en bruine herfstkleuren van de bomen om je heen? De hutten zijn compleet ingericht met luxe badkamer, heerlijke bedden, een gezellig zitje en een terras met uitzicht waar je U tegen zegt.

Hoog hoger hoogst overnachten

De hutten zijn makkelijk bereikbaar door een rechte trap. Cabane des Chènes heeft een oppervlak van 25m2, is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen en is gebouwd op 4 meter hoogte. De grote boomhut, La Grande Cabane, heeft een oppervlak van 35 m2 en is geschikt voor 2 volwassenen en staat op 3 meter hoogte. Voor bed- en badlinnen wordt gezorgd. La Grande Cabane heeft een eigen hot tub, alleen door volwassenen te gebruiken.

Cadeautje

In de directe omgeving is genoeg te doen. Wandelen, fietsen, paardrijden of breng een bezoek aan een van de prachtige Franse tuinen in de omgeving. Bovendien kun je op reservering een typische Franse maaltijd of lekkere hapjes laten bezorgen… alles bij elkaar een echt cadeautje dus dit plekje.

Bezig...
Ga naar de website


La Cabane du Perche Lieu dit La Malotière 61400 Saint-Mard-de-Réno

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: