Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Boomhut Lika
Boomhut
2 - 6 personen
vanaf € 645 per week
Ga naar de website

6-persoons boomhut in Velebit Nature Park

Boomhut Lika staat in een prachtige omgeving, in de natuur van het Velebit Nature Park in de regio Lika. De 6-persoons boomhut is modern, uniek en ligt op slechts een half uur rijden van zee. Wanneer je een bijzonder plekje zoekt in Kroatië, dan is dit kleine paradijs in the middle of nowhere een gouden tip.

Overnachten in Boomhut Lika

Boomhut Lika staat samen met een andere boomhut in de natuur van het Velebit gebergte. De boomhut is geschikt voor zes personen. Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed en een stapelbed en in de woonkamer staat een slaapbank. Het moderne design van de boomhut maakt dat alles er ruim en licht uit ziet. In de woonkamer, met open keuken en zithoek, staat een houtkachel. Het fijnste plekje van de boomhut is misschien wel het grote terras op hoogte. Overdag heerlijk koel tussen de ritselende bladeren, ’s avonds kijk je tussen de bomen door naar de heldere sterrenhemel.

Wat ga je doen in Kroatië?

Hoewel de boomhut afgelegen ligt, ben je met een auto relatief snel bij de bewoonde wereld. Op zo’n zes kilometer van het huis ligt een meer waar je kunt zwemmen, een duik nemen in de Zrmanja river is ook een goed idee. Daarnaast wordt het huis omringd door tal van wandel- en fietsroutes door het Velebit Nature Park. Een dag naar de Plitvice meren of naar zee is zeker ook een goed idee.

Ga naar de website


Boomhut Lika Drenovac radučki

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: