Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Boomhut vakantie
Je zoekt een bijzonder vakantieadres. Je wilt nu écht eens iets anders. Waar ga je dan naar toe? Juist, naar een boomhut. Hoog in de bomen droom je de mooiste dromen. Of je nu gaat voor een avontuurlijke vakantie met je gezin of een romantisch verblijf met je geliefde, een vakantie in een boomhut is gegarandeerd genieten!

Voor wie is de boomhut vakantie?

Een boomhutvakantie is voor iedereen leuk! Gezinnen met kinderen vinden spanning en sensatie als ze in de boom gaan slapen. Jonge kinderen fantaseren erover en zelfs voor pubers is een verblijf hoog in de boom leuk! En geef maar toe, ook de meeste stoere vaders worden weer even kind als ze de boom in gaan.

Maar ook voor een vakantie met je geliefde is een boomhut een goed idee. Hoe romantisch wil je het hebben? Een liefdesnest in het groen, samen ontwaken door het ritselen van de bladeren, het gekwetter van de vogels…

Jong of oud, met gezin of alleen, verliefd of gezellig samen: boek die boomhut!

Baumhaushotel in Beieren.

Waarom is een boomhut zo leuk?

Wat maakt een vakantie in een boomhut nu zo bijzonder?

  • Je verblijf is echt anders dan anders. Spannend, avontuurlijk en romantisch: een unieke ervaring.
  • Je bent een met de natuur, hoog tussen de bomen in het groen.
  • Je wordt wakker met een fantastisch uitzicht.
  • Ervaar rust en ruimte…
  • Als kind droomde je vast en zeker van je eigen geheime plekje hoog boven de grond. Nu kun je die droom werkelijkheid maken en vakantie vieren in een boomhut.

Hoe, wat en waar tijdens je boomhut vakantie?

Boomhutten zijn er in vele soorten en maten. Van heel eenvoudig met alleen een bed tot extreem luxe met eigen sanitair en een jacuzzi op je veranda. Van hutjes 1,5 meter boven de grond met een stevige trap tot boomhutten op grote hoogte met slingerende hangbruggen waar je met knikkende knieën overheen loopt.

Je vindt ze op enkele locaties in Nederland, o.a. bij Erve Veldink in de Achterhoek, en verspreid over Europa. Heel bijzonder zijn de boomhutten van de Granö Beckasin Lodge in Zweden en de romantische liefdesnestjes in de Ardennen, les Cabanes de Rensiwez.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze selectie boomhutten.