Even geduld...

Maak een boswandeling in de Vlaamse Ardennen met een tussenstop bij de toffe bosbĀĀr. Een heel bijzonder plekje in hartje Kluisbos!

Veel hout, paletten, de zwarte kratjes van fritz-kola, heide, klimop en varens, gezellige kussens in de zitjes, lichtjes… wat leuk! We bestellen aan de buitenbĀĀR een lekkere koffie en een van de vele speciaalbiertjes van de ĀĀpero-kaart. En, voor allebei een cacaobrownie. Mmm, wat een zalige zoete zonde!

Met de winter in zicht verandert de bosbĀĀr de komende weken trouwens in een warme winterbĀĀr: vuurkorfjes, fleecekes, dikke truien, flavoured hot drinks, wintergroen… Oh deer!

Qm9zYmFhcg==

bWVudWthYXJ0IGJvc2JhYXI=

Dromen tussen de bomen

Naast het serveren van de heerlijkste taarten, drankjes en hartige snacks voor bij de borrel werken eigenaren Stijn & Sylvie binnen in de bosbĀĀr ook nog ’s heel hard aan hun toekomstige B&B en herberg. Dromen tussen de bomen, dat lijkt ons ook wel wat! Stiller dan stil, je hoort alleen het ruisen van de wind en ’s ochtends ontwaak je met een gezellig vogelconcert.

Handige info:

Waar? Aan de Vierschaar 1, in hartje Kluisbos (wandelknooppunt 76) in wandelwalhalla de Vlaamse Ardennen. Er staan bordjes om je de weg te wijzen.
Wanneer? Alleen bij zonnig weer op zondag vanaf 10 uur. Voor actuele info hou je ’t best de facebookpagina even in de gaten, ’s middags is het er vaak erg druk.
Parkeren kan meteen naast de bĀĀr. Denk onderweg wel aan het rustige bosleven.