Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Boschlust Bergen
Duurzame appartementen
1 - 6 personen
vanaf € 85 per nacht

Bijzonder overnachten tussen dorp, bos en zee

Boschlust Bergen is gevestigd in een voormalig hotel in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen. Het pand, dat ruim een eeuw oud is, is in 2019 door de nieuwe eigenaren flink onder handen genomen en verbouwd tot een duurzame accommodatie met zeven appartementen. Het smaakvolle interieur, de duurzame manier van werken, de unieke ligging tussen bos, dorp & zee… Boschlust Bergen is in veel opzichten een bijzonder plekje.

Appartementen voor 2 tot 6 personen

Met name aan de buitenkant van het pand zijn de historische kenmerken nog zichtbaar, wat zorgt voor een charmante uitstraling die nieuwsgierig maakt naar hoe het er binnen uit ziet. Eenmaal over de drempel word je verrast door een combinatie van karakteristieke details, moderne luxe en een landelijk interieur. De appartementen hebben een lichte basis en zijn ingericht met veel wit en natuurlijke tinten. Nummer 1 en 2 zijn met drie slaapkamers elk geschikt voor maximaal 6 personen, 3 t/m 7 hebben twee slaapkamers en bieden plek aan 4 personen. Aan luxe en comfort geen gebrek: elk appartement is voorzien van comfortabele bedden, een woonkeuken met luxe inbouwapparatuur en een moderne badkamer.

De veranda en de heerlijke tuin met grote, oude eikenbomen deel je samen met de andere gasten. Heb je ook graag een privé plekje om buiten te zitten, kies dan voor appartement 1, 4, 5 of 7. Wie graag zijn trouwe viervoeter meeneemt kiest voor nummer 1, 5 of 6; in deze appartementen is een hond welkom. Houd er wel rekening mee dat honden niet zijn toegestaan in de gemeenschappelijke tuin.

Wat ga je doen bij Boschlust Bergen?

Een van de dingen die Boschlust Bergen zo uniek maakt, is de ligging. Met een paar minuten lopen sta je in het dorpscentrum, waar je leuke restaurants, koffietentjes en mooie winkels vindt. Het bos ligt op 5 minuten wandelen en in 20 minuten fiets je naar het strand. Ga uitwaaien aan zee of maak je hoofd leeg tijdens een boswandeling die eindigt in de duinen. Ook is het leuk om een dagje naar Alkmaar, Haarlem of Amsterdam te gaan. Naar Alkmaar fiets je in ongeveer 20 minuten of ga met de bus, de halte vind je op 800 meter van Boschlust Bergen. Genoeg te doen, in elk seizoen!

Bezig...
Ga naar de website


Boschlust Bergen Kruisweg 60, 1861 LB Bergen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: