Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Boshuisje Leersum
Vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 110 per nacht
Ga naar de website

4-persoons boshuis op een klein vakantiepark

Wanneer je aankomt bij Boshuisje Leersum krijg je het gevoel in Zweden te zijn. Het houten huisje met houtkachel, veranda en grote tuin doet Scandinavisch aan en biedt alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Dankzij de ligging midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en de ruime privé tuin heb je niet het idee dat je op een vakantiepark verblijft. Op het ruisen van de bomen, geritsel in de bosjes en fluitende vogels na is het hier helemaal stil.

Houten vakantiehuis in Scandinavische stijl

Zowel binnen als buiten heb je alle ruimte om te genieten, waardoor dit houten vakantiehuis in elk seizoen een fijne plek is. Op koude dagen zit je knus binnen bij de houtkachel, er ligt zelfs al een voorraad stookhout voor je klaar. Bij mooi weer loop je via de openslaande deuren naar de tuin met eettafel, barbecue en veranda met loungebank. Binnen op de begane grond vind je de keuken en badkamer, slapen doe je op zolder. De zolder bestaat uit twee delen: aan de ene kant een afgesloten slaapkamer met losse bedden, aan de andere kant een open ruimte met slaapplek voor twee personen.

Ontdek Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug

Stel je eens voor… Je wordt ’s morgens heerlijk uitgerust wakker en kan vanuit je bed direct de natuur in wandelen. Hoe heerlijk is dat? Boshuisje Leersum ligt in Nationaal Park de Utrechts Heuvelrug en ook nog eens op loopafstand van natuurgebied het Leersumse Veld en de Kaapse Bossen. De mooiste wandelingen en fietstochten starten hier vanaf de voordeur en ook de mountainbike route Leersum – Amerongen loopt langs het huis. Verder liggen de rivieren en uiterwaarden vlakbij, net als openluchtzwembad het Leersumse Bosbad en de plaatsen Amerongen en Wijk bij Duurstede.

Ga naar de website






Boshuisje Leersum MC Verloopweg 65-18, Leersum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: