Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Boshuisje XL
8-persoons vakantiehuis
1 - 8 personen
vanaf € 165 per nacht
Ga naar de website

Dutch Design Boshuis nabij Deventer

Boshuisje XL is in meerdere opzichten bijzonder: door o.a. de ligging, de architectuur en de indeling. Het huis, dat op het eerste oog vooral opvalt door de lengte, staat samen met een aantal andere huizen in een privé bos. In de omgeving vind je een mix van natuur en cultuur. De ene dag maak je een mooie wandeling in het bos of langs de IJssel, de andere dag ontdek je de gezellige Hanzestad Deventer.

Verrassend veel ruimte in Boshuisje XL

Het Boshuisje XL is gebouwd naar een ontwerp van Piet Hein Eek. Er zijn vier slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed, en twee badkamers waardoor het huis ook erg geschikt is voor een vakantie met twee gezinnen. De lichte leefruimte ligt over de gehele lengte van het huis, maar liefst 20 meter, en bestaat uit een eetgedeelte aan de ene kant, open keuken in het midden en een woonkamer met pelletkachel aan de andere kant. Alledrie de delen van de leefruimte hebben openslaande deuren naar de tuin met terras. Hier vind je een eettafel, buitenkachel met pizza oven, loungestoelen, een badkuip met buitendouche, trampoline en schommel.

Vakantie bij het bos, de IJssel en Deventer

Boshuisje XL staat in het Gelderse plaatsje Epse, aan de rand van het bos. De ligging tussen de bossen van Gorssel en de IJssel maakt het een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. Wie naast natuur ook houdt van een dagje stad, zit hier helemaal op de juiste plek. Op 10 minuten fietsen ligt Deventer, een charmante Hanzestad met leuke winkels, terrasjes en restaurants. Of stap in de auto en rijd in 20 minuten naar Zutphen. Ook al zo gezellig! Al betwijfel ik of je het huis überhaupt wel wilt verlaten.

(fotografie: Leonie van der Eems – @happymonday.blog)

Ga naar de website


Boshuisje XL Oude Larenseweg, 7214 PA Epse

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: