Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Boutique Hotel Beekhuizen
Boutique hotel
1 - 4 personen
vanaf € 115 per nacht

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Boutique Hotel Beekhuizen ligt verstopt in het bos, aan de rand van de Veluwe. De unieke locatie in de natuur is niet het enige waarvoor je een paar nachten bij dit boutique hotel moet reserveren. Het interieur, het ontbijt (!), de sfeer, het echt even weg zijn van alles… Kom het zelf ontdekken!

Overnachten in een suite of lodge bij Boutique Hotel Beekhuizen

Boutique Hotel Beekhuizen is een kleinschalig hotel, met slechts 21 suites en lodges om te overnachten. Of je nu kiest voor een verblijf in de junior suite, een loft suite of de Arcadië lodge (one-of-a-kind), je wordt getrakteerd op aangename luxe. Elke kamer heeft eigen unieke kenmerken. Het interieur wisselt per kamer en is altijd een verrassing. Boek je een kamer met een eigen terras aan de bosrand of past in slaap vallen met openslaande deuren van je Franse balkon beter bij jou? Wil je bubbelen in de jacuzzi? Kies dan de prachtige suite. Kom je met kinderen, dan is een lodge ideaal. Ontdek hoe de inrichting van het hotel mooi past bij de natuurlijke omgeving en de historie van de locatie.

Het Bakhuis van Boutique Hotel Beekhuizen

Geniet vooral ook van de fijne extra’s van het hotel, waaronder het Bakhuis met ontbijt- en loungeruimte, de honesty bar en een serre met terras. Neem de tijd om op je gemak te ontbijten, het is een feest om met het gekwetter van de vogels en het ruisen van de wind door de bomen op de achtergrond je dag te beginnen. In de honesty bar vind je naast goede koffie en thee ook kwalitatieve wijnen en bijpassende snacks. Heerlijk voor bij de haard. Voor het diner wandel je op je gemak naar restaurant WOODZ op de tegenover gelegen Buitenplaats Beekhuizen. Of kies voor een van de goede restaurants in de omgeving.

Wat een natuur!

Een paar dagen naar de Veluwe

Wil je een paar dagen overnachten in de natuur? Dan is Boutique Hotel Beekhuizen de beste plek. Het hotel ligt op landgoed Beekhuizen, aan de gelijknamige beek en aan de voet van de heuvels van de Posbank in Nationaal Park Veluwezoom. En dat op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Arnhem. Vanaf het terras bij het Bakhuis kijk je uit over de beek, waar regelmatig ijsvogels worden gespot. Vanaf de voordeur van het hotel starten tal van wandelingen. Over landgoed Beekhuizen, richting Kasteel Rosendael, naar de hoogste toppen van de Posbank of naar het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden.Boutique Hotel Beekhuizen Beekhuizenseweg 70-72, 6881 AM Velp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: