Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Boutique hotel STAATS
Boutique hotel in Haarlem
1 - 4 personen
vanaf € 135 per nacht

Een warm welkom op ‘n bijzondere plek

Boutique hotel STAATS, gevestigd in een historisch gebouw in het heerlijke Haarlem. Het kleinschalige hotel heeft slechts 21 ruime kamers in een hippe omgeving die verwondert en vooral heel erg uitnodigt. Hier wil je relaxen, genieten van luxe en comfort omringd door bijzondere details in een verrassend decor.

Hotel vol design, maar wel comfortabel!

Die details vind je overal terug. Een originele muurtekening, hoge plafonds, designklassiekers, rariteiten, kunstwerken… De inrichting van de kamers is steeds verrassend anders, maar wel warm en rijk. Alle 21 beschikken ze over een badkamer met apart toilet, comfortabele faciliteiten (leve de föhn!), heerlijke bedden, verzorgingsproducten en een smart-tv.

Lekker relaxen kun je ook op de vintagebanken in de lounge beneden en dineren of ontbijten doe je bij het hippe inpandige leerwerkrestaurant De Ripper. Alle heerlijkheden worden hier vers bereid en geserveerd door jongeren die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. Een echt bijzonder plekje!

Boutique hotel STAATS, in hartje Haarlem

STAATS ligt in hartje Haarlem. Door smalle straatjes en leuke hofjes zit je in nog geen vijf minuten op de Grote Markt. Doe een koffietje, ga lekker shoppen en het strand is om de hoek. Met de fiets ben je zo in Bloemendaal of Zandvoort aan zee. Holadijee!

Bezig...
Ga naar de website


Boutique hotel STAATS Ripperdastraat 13A 2011 KG Haarlem

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: