Even geduld...

Ken je het bijzondere concept van Buitengewoon in het land? Op prachtige locaties in Nederland worden lange tafels neergezet waar je kunt aanschuiven voor een diner bereid door een topkok. Een restaurant zonder muren. Een unieke diner-ervaring om nooit meer te vergeten!

Hoewel de zomer nog ver weg lijkt, is de planning voor het nieuwe seizoen 'Buitengewoon in het land' al bekend. Ook dit jaar tourt dit unieke restaurant langs de meest bijzondere plekken van Nederland voor een reeks onvergetelijke ontmoetingen. De locaties zijn ook dit jaar weer zeer gevarieerd, denk aan het dak van een Amsterdamse stadsboerderij, de vredige kloostertuin van het Centraal Museum in Utrecht, de roggevelden bij de Twentse watermolen of in een wijngaard… Het eerste diner vindt plaatst op 31 mei bij Landgoed Volenbeek in samenwerking met het Betere Boerenbed.

Het is de combinatie van de locatie en de kwaliteit van het diner die dit concept zo bijzonder maakt. Eerlijke producten, vaak ter plekke geoogst en bereid door topchefs, vormen de basis voor het 5-gangen diner aan de enorme lange tafels.