Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Buuf in de Serre
Koffie & lunchadres
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Taart, taart en ... taart

Buuf in de Serre in Amersfoort is dé plek voor een heerlijke koffie of lunch. Met taart, what else? En het lekkerste brood voor de lunch. Carmen en Cesare, vriendinnen (én voorheen ook echt buurvrouwen), heten je van harte welkom in de Serre in De Mariënhof.

De kers op de taart? Dat ben jij!

Carmen en Cesare hebben samen ‘Buuf in de Serre’. Jarenlang waren ze elkaars buurvrouw en woonden naast het monumentale pand de Mariënhof in Amersfoort. Hun liefde voor deze plek én voor taart bracht hen ertoe de serre van dit karakteristieke pand om te toveren tot wat het nu is. Een plek waar je begroet wordt door een nostalgisch aroma van suiker en meel en door een hartelijk ‘hallo’ van beide dames.

Bezoek je Amersfoort om een dagje te winkelen, een stadswandeling te maken of tijdens een meerdaagse stedentrip? Ga niet naar huis zonder binnen te lopen bij Buuf in de Serre. Om deze redenen:

  • Buuf in de Serre zit op een van de mooiste plekjes in de stad, in De Mariënhof. Voorheen een klooster, daarna een weeshuis en nu de lekkerste plek van Amersfoort.
  • De Serre is zo leuk, daar wil je even binnenkijken. Licht, veel wit, hip, knus en gezellig.
  • Je eet hier de lekkerste taart van de stad! De taarten van de dames zijn huisgemaakt; puur, natuurlijk en met zo min mogelijk kleur- en smaakstoffen. Dat proef je terug in de volle smaken. Een zoet taartje bij de koffie of een hartige variant bij de lunch, eenmaal geproefd wil je ze allemaal wel even proberen. De proeverij op de kaart is dan dé uitkomst. Denk niet dat je dan alles hebt geproefd, de buufs komen regelmatig met een nieuwe taart op de kaart.
  • De buufs serveren niet zomaar lekker brood voor de lunch, het brood is met liefde gebakken door Bakker Boersma!

Neem plaats aan het barretje voor het raam en geniet van de knusse bedrijvigheid in de keuken. Sla je handen om je kopje koffie en laat al de drukte in je hoofd meevoeren met de geur van verse appeltaart die door het kiertje van de oven glipt. Hier zit je voorlopig goed! En gelukkig hoef je ook helemaal niet weg, want ook voor de lunch staat er taart op het menu. Niet voor niets is het motto van de buuf: “taart kan altijd”!

Taart kan altijd!

Taart op maat bij Buuf in de Serre

Krijg je niet genoeg van al dat lekkers bij Buuf in de Serre? Bestel een taart voor thuis. Of geef een feest en laat Carmen en Cesare de taarten voor je bakken. Of geef de dames de vrijheid de ultieme bruidstaart voor je te maken. Één ding is zeker, het wordt een taart waar je indruk mee maakt!

Bezig...
Ga naar de website


Buuf in de Serre KLEINE HAAG 2AMERSFOORT

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: