Even geduld...

In een historisch pandje in het centrum van Bolsward zit BY Pimpé, een bijzonder alles-in-1 concept, waar je zeker een keer moet binnenlopen!

Pimpen BY Pimpé

BY Pimpé loop je naar binnen als je bezig bent je huis te pimpen. Mooie woonaccessoires, opgeknapte meubels, verf Chalk Paint van Annie Sloan; je vindt het hier! Geen idee wat je met die verf moet beginnen of hoe je je huis net even iets mooier kunt maken? Volg een van de workshops 'decoratieve verftechnieken' en je gaat vol inspiratie naar huis.

Leuks & lekkers 

BY Pimpé verkoopt niet alleen leuks voor in huis, ook veel lekkers. Delicatessen, lekkere olie, pesto en bruchetta's van Foodelicious, bakproducten, ambachtelijk gemaakte bonbons, losse thee, etc. Geen zin om te wachten tot thuis? Of wil je nog even nadenken over de juiste kleur verf of dat ene meubeltje? Blijf gezellig een kopje koffie of thee drinken, in de winkel of in de knusse theetuin. Mét huisgemaakte taartjes! Dat kun je toch niet weerstaan?

Wedden dat…?

… je de glimlach van de bediening ook niet kunt weerstaan? Ingrid van BY Pimpé heeft een bijzondere plek gecreëerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Haar zorg- en leerbedrijf bestaat niet alleen uit de winkel en koffie- & theeschenkerij, maar ook uit een houtwerkplaats/atelier waar bijzondere producten worden gemaakt onder de naam Hip & Fri(e)s. Meer dan genoeg redenen dus om snel een keer binnen te wandelen!

Praktische informatie:

BY Pimpé – Jongemastraat 31 Bolsward