Even geduld...

De GelukjesDag be-leef kalender is een mooi geschenk voor de feestdagen. Geef jezelf en je kinderen klein geluk cadeau!

De geur van warme broodjes, een veertje tussen de verse eieren en een zachte schuimkraag op je cappuccino: drie geluksmomentjes al voor dat de dag goed en wel begonnen is. Als je niet al op het sportveld of in de file staat… Het zijn die geluksmomentjes waar we bij Bijzonder Plekje zo van houden. Kleine dingen, die je hart laten zingen. Maar dan moet je ze wel zien. Vanuit dit idee is bij Wytske en Silvia de GelukjesDag be-leef kalender geboren. Een initiatief waar we graag aandacht aan besteden.

Wytske en Silvia van de Gelukjesdag kalender

Geluksmomentjes

De dames willen de wereld graag een beetje mooier maken door mensen te leren al die kleine geluksmomentjes niet voorbij te hollen maar ze met verwondering te bekijken en de aandacht te geven die ze verdienen. En waar kan je dan beter beginnen dan bij kinderen? Want hoe mooi is het als je dit ‘genieten-van-de-kleine-dingen’ van jongs af aan al leert?

Een close up van de be-leef kalender met alle vakjes waarachter kleine verrassingen verborgen zitten

De be-leef kalender

De prachtig geïllustreerde kalender is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Eigenlijk is het met deze kalender het hele jaar kerst. Net als bij een adventskalender maak je iedere keer één luikje open, een jaar lang elke week een luikje. De luikjes zijn ware schilderijtjes op zich, waarachter leuke feiten, weetjes, cadeautjes en opdrachten verstopt zitten. Samen met je kinderen lees je wat er staat, praat je erover en ga je ermee aan de slag. Bedenk bijvoorbeeld met Koningsdag wie er in jullie omgeving een lintje verdient en waarom. Geef met kerst een kaarsje rond en wens degene die naast je zit iets moois voor het nieuwe jaar. Iedere week iets educatiefs, creatiefs en verrassends, passend bij de tijd van het jaar. Het openen van een luikje wordt een moment waar het hele gezin naar uit kijkt.

Een briefje met een opdracht uit een van de luikjes van de be-leefkalender van Gelukjesdag

Cadeau doen?

De GelukjesDag be-leef kalender is een bijzonder geschenk voor de feestdagen. Wat is er mooier dan de mensen waar je van houdt geluk cadeau te doen?

Samen 
op zoek
naar het geluk
Gevonden in de tijd
Samen

Bestel de kalender via GelukjesDag

Een kalender met voor elke week een luikje met een opdracht of cadeautje