Even geduld...

Last-minute nog een goed cadeau nodig voor de feestdagen? Voor iemand die wel een opkikker kan gebruiken, een verwenmoment weet te waarderen of even toe is aan tijd voor zichzelf? Geef een verwenmoment cadeau. Een weldadige massage, verfrissende gezichtsbehandeling, sauna of een dagje in de Natuurspa.

Five City Spa

Een cadeaubon van de Five City Spa in Utrecht valt altijd in goede aarde, bij vrouwen én mannen! Een verzorgende facial, massage van top tot teen, duo massage of een fijn moment voor je zwangere vriendin… Voor ieder wat wils! Mooi verpakt, een cadeau met aandacht.

Five City Spa – Obrechtstraat 40, Utrecht

De Beautykamer

Wanneer je naar het idyllische dorpje Hemmen rijdt, kom je al tot rust. Eenmaal in de Beautykamer van Femke bloei je helemaal op. Van de persoonlijke aandacht, de met zorg samengestelde behandelingen, de sereniteit… Je hebt de keuze uit een cadeaubon voor een massage of gezichtsbehandeling. Wil je extra uitpakken, geef dan een totaalarrangement inclusief overnachting bij Bed in de Betuwe!

De Beautykamer – Kerkplein 5e, Hemmen

Combineer je verblijf met een behandeling bij de Beautykamer.

Natuurspa Landschot

Een complete dag cadeau, waarna je als herboren weer naar huis gaat. Dat krijg je bij de NatuurSpa Landschot, een wel heel bijzondere verwendag. Dus wil je indruk maken, gun je iemand het allerbeste? Laat hem/haar genieten in de broodoven, stomen in het hooi, dompelen in de wei, in slaap wiegen… (ook hier kun je een nachtje blijven slapen in de luxe B&B).

Natuurspa Landschot – Heieind 6, Hoogeloon

Een witte ruimte met broodoven

Betuwsch Badhuys

Liever een dagje sauna cadeau doen? Misschien leuk als je daar zelf ook nog een graantje van mee pikt. Na alle cadeaustress kun je zelf ook wel wat ontspanning gebruiken. Bij het Betuwsch Badhuys kun je de sauna privé huren. Trommel wat meer mensen op en je geniet samen van een bijzonder dagje relaxen in de Betuwe.

Betuwsch BadhuysLienderveldsestraat 10, Lienden

Sauna met olijfboom op de voorgrond en een voetenbad

Meer tips nodig? Lees ook onze boekentips en bijzondere momenten cadeautips.

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: