Even geduld...

Zoek je nog een bijzonder cadeau voor een bijzonder persoon? Geef een van deze boeken cadeau, dan boek je zeker succes!

U3RlZGVuZ2lkcyBCZXJsaWpu

Stedengids van Mo'media

Alles wat je nodig hebt tijdens je stedentrip. Jullie weten inmiddels al wel dat ik fan ben van de reisgidsen van uitgeverij Mo'media. De 100% stedengidsen staan boordevol met de leukste adressen in de stad, van hippe hotspots tot oude klassiekers. D.m.v. verschillende wandelroutes kom je langs alle plekjes die je gezien moet hebben. De stedengids is er nu ook in leuke cadeauverpakking, met een 100% gids + travel journal in een. Zo mis je geen enkel fijn adres in de stad en kun je ook nog eens je ervaringen opschrijven om later nog eens terug te lezen. Voor slechts € 19,95 dubbel feest!

Praktische informatie:

Titel: Weekendje Berlijn! ISBN: 978-90-5767-7304 
Titel: Weekendje Londen! ISBN: 978-90-5767-7311 
Titel: Weekendje New York! ISBN: 978-90-5767-7328 
Titel: Weekendje Parijs! ISBN: 978-90-5767-7335 

Prijs: €19,95 per stuk 

Hemelse soepen

Kookliefhebber in je vriendenkring of familie? Geef het boek Hemelse Soepen cadeau, met meer dan 100 verschillende recepten voor verrassende soepen. Een hartverwarmend boek met de winter voor de deur. Makkelijk voor als er onverwacht bezoek komt, een grote pan soep op tafel en genieten maar samen!

Je koopt het boek voor € 24,95 bij onder andere bol.com.

Qmlqem9uZGVyIFBsZWtqZSBib2Vr

Het Bijzonder Plekje boek

Het Bijzonder Plekje boek is een feest voor iedereen. Reisliefhebbers vinden hierin volop inspiratie voor een dagje uit, weekendje weg of vakantie. Zijn je vrienden niet zo reislustig, dan is het een heerlijk boek om te reizen vanuit je luie stoel. De paginagrote foto's en mooie quotes zijn inspirerend en een lust voor het oog. Daarnaast krijg je bij het boek een set van 4 ansichtkaarten, een deurhanger en een stickervel. Met de actiecode 'herfstactie' betaal je nu slechts € 15,00 incl. verzendkosten en de leuke extra's. 

Bestellen?

Meer tips nodig?
Bijzondere momenten cadeau (high tea, lunch, ontbijt)
Verwenmoment cadeau (spa, massage, sauna)