Even geduld...

Ben jij die pechvogel die een cadeautje moet kopen voor iemand die alles al heeft? Iemand zonder verlanglijstje omdat hij/zij niets kan bedenken? Geen paniek! Geef een bijzonder moment cadeau. Wanneer je het een beetje leuk inpakt, geniet je zelf misschien wel mee.

Ontbijt of lunch bij Sid & Liv

Het ruikt naar zelfgebakken brood. Wanneer je langs de toonbank loopt, word je verleid door muffins, koekjes en ander lekkers van de dag… Bij Sid en Liv in Nijmegen ben je welkom voor ontbijt, lunch of een smakelijke high tea. Reserveer een plekje of haal een cadeaubon op en zorg dat je zelf mee gaat, dit plekje is te leuk om aan je voorbij te laten gaan. Gegarandeerd succes!

Sid en Liv – Van Welderenstraat 95, Nijmegen

High tea of borrel bij de Broederkapel

Zoek je een cadeau voor een zoetekauw of geniet jouw gelukkige meer van een lekker wijntje? Geen nood, bij de Broederkapel in Veghel kun je alle kanten op. Een origineel gepresenteerde cadeaubon voor een high tea of goed gevulde borrelplank en je zit gebakken!

De Broederkapel – Broedershof 98, Veghel

Lazy sunday lunch bij First Eet

Een lekker en lui cadeautje geven? Geef een lazy sunday lunch bij First Eet in Arnhem cadeau. Voor slechts € 15,00 per persoon schuif je aan op zondag voor een smakelijke brunch. Een tafel voor lekkers, met elke week andere variaties, gezonde sapjes, fijne gesprekken… Zeker weten dat jouw cadeau een onuitwisbare indruk maakt!

First Eet – Markt 27, Arnhem

Meer leuke cadeautips:
Geef een verwenmoment cadeau of een bijzonder boek.