Even geduld...

Op zoek naar een cadeau voor je vriendin, vriend, geliefde, collega? Het is nog niet zo eenvoudig om een passend cadeau te vinden. Veel hebben we al of kopen we als we het nodig hebben. Maak het jezelf makkelijk en kies niet voor een 'product', maar voor een beleving! Maak je cadeau écht speciaal door iets bijzonders te geven. Een dagje weg, een origineel uitje, een overnachting of misschien zelfs een verrassingsweekend. Laat je inspireren door onze tips!

Hey Love

Onlangs is het nieuwe concept Hey Love gelanceerd. Unieke ervaringen om cadeau te geven aan je lief, omdat de liefde gevierd moet worden! In plaats van een gewoon cadeautje te geven, geef je een belevenis. En die krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Dat is juiste het leuke aan Hey Love. Voorafgaand aan het daadwerkelijke cadeau geef je een speurtocht, een route langs herinneringen, mooie momenten samen, plekjes die voor jullie van betekenis zijn. Aan het einde van die speurtocht vindt de ontvanger twee tickets, naar…? Hey Love boekt voor jullie een stedentrip naar Lissabon óf naar bestemming onbekend binnen Europa. 

De stedentrip voor je geliefde zit verpakt in de Black Box. In de cadeaudoos zit alles om een toffe speurtocht te maken. Met eigen foto's en herinneringen maak je het persoonlijk. Neem er de tijd voor, zo geef je niet alleen een bijzonder cadeau maar beleef je er zelf ook veel voorpret aan. En dat is vaak zo'n leuk onderdeel van het reizen! Ook tijdens je stedentrip wachten je een aantal verrassingen. 

Meer weten?
Wat? Hey Love
ExperiencesHey Lissabon & Bestemming onbekend. Nieuwe experiences in de maak. 

De leukste uitstapjes

Je beste vriendin, die ene collega die een jubileum viert, opa & oma die wel eens iets extra's verdienen; verras ze met een bijzonder uitstapje. Iedereen vindt het leuk om eropuit te gaan! En het leuke is, er zijn zoveel originele dagjes uit en uitstapjes, je vindt altijd een passend cadeau. Wat dacht je van een tandemtocht met picknickmand, een rondvaart door de Biesbosch of Giethoorn met high tea, wadlopen vanaf Hippolytushoef (waar?), garnalen vissen, een fluisterbootje huren of een stadswandeling door Amersfoort. Je kunt het zo gek niet bedenken, er is voor iedereen iets bijzonders te vinden. Maak het extra leuk door je uitstapje mooi in te pakken. Wedden dat er nog lang over nagepraat wordt? 

Meer weten?
Inspiratie: Eropuit en uitstapjes

Heerlijke high tea

Wil je zelf ook genieten van het cadeau dat je geeft? Reserveer een lekkere high tea op een bijzondere locatie. Gezellig om samen te zijn, te kletsen en het leven te vieren, maar ook leuk om samen met vriendinnen, moeders of… te geven. Kies voor een high tea op een bijzonder plekje, dan begint het feest al bij aankomst. Een eerste glimlach bij het zien van de locatie, een tweede grote glimlach bij het zien van al het lekkers dat geserveerd wordt en met een nog grotere glimlach op weg naar huis nagenieten! 

Meer weten?
Bekijk: de leukste high tea adressen

Veel plezier met geven! Geniet van de voorpret!