Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Les 3Etangs
Vakantiewoningen en camping
1 - 6 personen
vanaf € 250 per weekend

Klein vakantiedomein met camping en gîtes

In hartje Frankrijk vind je het schilderachtige kleine vakantiedomein van Christine en Basten, Les 3Etangs. Een fijn vakantieadres in de Auvergne, op slechts 847 km van Utrecht.

Sfeervolle vakantiehuisjes

Een 200 jaar oude boerderij is verbouwd, de eerste twee sfeervolle authentieke gites (2-6) personen zijn af. Aangekleed en ingericht met brocante. Van eettafel tot bidstoeltje, van antiek nachtkastje tot mooie dressoirs en ander klein brocante. Alles bij elkaar gevonden en opgeknapt door Christine. Een van de dingen wat deze plek zo bijzonder maakt is het uitzicht vanuit de gite en het terras. Wanneer je het erf op rijdt, verwacht je een dergelijk uitzicht niet, des te groter is de verrassing. Je kijkt uit over een kleine vallei met drie meertjes. Daarachter grote heuvellandschappen met bossen, akkers en weilanden waar de witte Charolais koeien grazen.

Kamperen in de Auvergne

In de vallei kun je kamperen. Les 3Etangs heeft een kleine camping, met max. 6 plekken. Geen vaste plekken, maar in overleg bepaal je zelf waar je je tent opzet.. Vrijheid, blijheid! Geen kampeeruitrusting in je bezit? Reserveer de nostalgische caravan uit de jaren ’70 die ruim genoeg is voor 5 personen.

De Auvergne – Puy de Dôme

Veel vakantiegangers vliegen eraan voorbij op weg naar het zuiden. Wie even bij Clermont Ferrand de tolweg verlaat, waant zich in een wereld van oude vulkanen, bergmeren, verscholen valleien en de meest fantastische vergezichten. Grote kans dat je dan langer blijft, de natuur is adembenemend mooi.  Als vanzelf droom je hier weg en kom je tot rust.

Bezig...
Ga naar de website


Les 3Etangs Le Fal 63390 St. Gervais d’Auvergne

Thema's uit dit plekje