Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Bij Ons Groesbeek
Camping & glamping
2 - 5 personen
vanaf € 22 per nacht
Ga naar de website

De leukste camping van Nederland

‘Bij Ons’ in Groesbeek is een van de leukste campings van Nederland. Een plek waar ook de niet-kampeerder heel blij van wordt. Maar liefst tien toffe en originele accommodaties staan klaar, van tiny house tot tipi tent tot buitenhuis en barn.

‘Bij Ons’ klinkt uitnodigend, gezellig en gastvrij en dat is precies wat de zussen Natasja en Rita zijn! De zussen gooiden het roer om en maakten hun droom waar. Een verwaarloosde camping werd omgetoverd tot een bijzonder plekje.

Hippe glamping accommodaties

Op de camping vind je mooie, ruime kampeerplaatsen met zicht op de bloemenweide, een natuurgebied en het Duitse Reichswald. Maar het leukst zijn de unieke logeerplekjes; stuk voor stuk origineel en zo leuk ingericht! Ook als je niet van kamperen houdt, dan sluit je Bij Ons in je hart. Wat denk je van compleet ingerichte tipi’s, een romantisch tuinhuisje, hippe belltenten, een gezellige pipowagen, een super stoere huiskar, volledig ingerichte veldkamers en een hele bijzondere Jachthut. Ook de Tiny House trend gaat niet aan Camping Bij Ons voorbij. Er staan twee toffe huisjes, de Stijlkar en de Barn: stoer, knus en origineel. Het allermooist is misschien nog wel de 4-persoons Dome, uniek in Nederland! De accommodaties zijn er voor 2 tot 5 personen.

Bij Ons is fijn voor jong en oud

Kinderen vinden hier het paradijs. Hele dagen buiten spelen, schommelen in de hangmat, een speelplek met schommel en wip. Het allerleukste is het spelen in het water van de Groesbeek. ’s Avonds wordt er een kampvuur gemaakt. Terwijl kinderen marshmallows roosteren, drinken de ouders gezellig een wijntje bij het vuur. Kijk ook even in de Stubli, een hip ingerichte ‘stube’ met houtkachel, de mogelijkheid om een krantje te lezen, drankjes te kopen, een borrelplank te bestellen…

Schuif maar lekker aan!

Bij Ons organiseert ook regelmatig een ‘aanschuiftafel’. Wie zin heeft schuift aan en geniet van een lekker maal. Op vrijdagavond is het pizza-avond. Probeer je verblijf zo te plannen dat je hier bij bent! Heb je iets bijzonders te vieren, vraag dan naar het ‘diner in de wei’: met je blote voeten in het gras, omgeven door bloemen, genietend van een prachtig uitzicht en smullend van producten die de streek biedt. En dat alles ‘Bij ons in Groesbeek’. Wij zijn fan!

In de omgeving van Bij Ons

De camping ligt midden tussen de weilanden, aan de rand van Groesbeek vlakbij Duitsland. Bossen, de stad Nijmegen, de prachtige Ooijpolder, de heuvels van Berg en Dal… alles binnen handbereik. Geen zin om iets te ondernemen? De camping heeft verschillende relaxplekken met hangmat. De ultieme relaxplek vind je midden in de bloemenweide; de houtgestookte Dutch tub!

Ga naar de website


Bij Ons Groesbeek Cranenburgsestraat 178 Groesbeek

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: