Even geduld...
Schrijf een recensie
Camping de la Semois
Camping & glamping
2 - 6 personen
vanaf € 50 per nacht

Bijzonder kamperen in de Ardennen

Camping de la Semois, dat is kamperen op een gezellige familiecamping aan de rivier de Semois, in het zuiden van de Belgische Ardennen. Met eigen tent of huur één van de speciale glamping accommodaties! Overdag actief in de bossen of op het water. ’s Avonds een hapje eten in de kantine en een drankje nuttigen onder de sterrenhemel.

Glamping in tipi, yurt, wijnvat, safaritent, dubbeldekker…

Geen eigen tent? Camping de la Semois verhuurt avontuurlijke alternatieven, compleet ingericht. Een zigeunerwagen, een oranje of blauwe yurt (Mongoolse ger), een Bourgondisch wijnvat, een authentieke Engelse dubbeldekker of een Marokkaanse tent. Elk met een geheel eigen sfeer. Of ga je liever logeren in de safaritent of tipi? Het is moeilijk kiezen uit dit gezellige aanbod!

Midden in de natuur

Camping de la Semois ligt aan de rivier de Semois. Vissen, kanoën, mountainbiken, wandelen, klimmen en klauteren, een bootjes race of een verfrissende ‘duik’; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Over het campingterrein stroomt een gezellig kabbelend beekje, een favoriete speelplek voor kinderen. Verder ben je omringd door natuur! De Belgische Ardennen op z’n best! Een leuke plek voor jong en oud!

Bezig...
Ga naar de website


Camping de la Semois Rue de Chassepierre 25 6820 Sainte Cecile

Thema's uit dit plekje