Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Tenuta delle ­Ripalte Elba
Safaritenten
2 - 5 personen
vanaf € 549 per week
Ga naar de website

Safaritenten op unieke locatie op Elba

Tenuta delle Ripalte ligt op het Italiaanse eiland Elba. Tendi verhuurt op dit landgoed ingerichte safaritenten, op een unieke locatie. Slechts een uur varen van de Toscaanse kust ligt deze parel in de Middellandse zee, waar al het goede van Italië samen komt. 

Tendi op Tenuta delle Ripalte

Tenuta delle Ripalte ligt op het zuidelijke puntje van Elba en is bereikbaar via een onverharde weg van 9 km door een natuurpark. Het is een groot privé domein met een kleinschalig charmehotel, enkele villa's en de camping gelegen tussen de fruitbomen, dennenbomen en wijngaarden. Tussen de bomen liggen de mooi ingerichte safaritenten, met eigen sanitair (!), van Tendi. Geniet van het comfort, het uitzicht, het zwembad en de Italiaanse keuken met wijn van het domein. Het is moeilijk kiezen uit de schitterende baaien met stranden. Op het domein liggen er alleen al 8 langs de 12 km eigen kustlijn.

Wat te doen op Elba?

Elba heeft naast al die mooie stranden veel te bieden. Historische dorpjes, authentieke straatjes, Portoferraio met de haven en de oude binnenstad met straatjes, terrassen en winkeltjes… Vergeet vooral niet een boottocht te maken vanaf het domein, waarbij je tijdens de lunch van je eigen vers gevangen vis geniet, samen met wijn, olijfolie en groenten van de Tenuta delle Ripalte boerderij. 

Ga naar de website


Tenuta delle Ripalte Capoliveri

Thema's uit dit plekje