Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Trek-in Lemeler Esch
Trek-in
1 - 4 personen
vanaf € 85 per nacht

Overnachten in bijzondere trekkershut

De Trek-In van de Lemeler Esch is een duurzame en prachtig ontworpen trekkershut met eigen sanitair en keuken, gelegen op natuurcamping de Lemeler Esch nabij Ommen. Hou je van buitenleven en kamperen, maar dan wel comfortabel? Dan is de Trek-In echt iets voor jou!

Duurzame trekkershut 

De Trek-In is volledig gebouwd van duurzame materialen uit sloopprojecten. Het strakke en compacte design is zeer goed overdacht. Grote ramen aan beide zijden zorgen voor veel licht en het gevoel dat je buiten bent. Met een beetje geluk spot je zelfs reeën vanuit de Trek-In. De ruimte is slim ingedeeld. De Trek-In is geschikt voor 4 personen; er zijn twee bedstedes en een slaapbank. Een goed ingerichte keuken en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel zorgen voor dat beetje extra comfort.

Natuurcamping de Lemeler Esch

De originele trekkershut staat op natuurcamping de Lemeler Esch in het Vechtdal, uniek gelegen aan de voet van de Lemelerberg met veel privacy. Gasten van de Trek-In mogen gebruik maken van de faciliteiten van de camping; het zwembad, de zwemvijver, het boscafe, het speelbos… Vanaf de natuurcamping starten veel fiets- en wandelroutes. Speciaal voor kinderen woont in de Trek-In een leuke en educatieve vakantievriend: Otto Ooievaar, die kinderen graag meer leert over duurzaamheid. 

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring? De Trek-In is per nacht te huren.

Bezig...
Ga naar de website
Vechtdalhoppen

Wist je dat je in het Vechtdal van Trek-In naar Trek-in kunt 'hoppen'? Bagageservice, ontbijt, bedlinnen en handdoeken zijn inclusief. Ook heel erg leuk met kinderen.Trek-in Lemeler Esch Lemelerweg 16, 8148 PC Lemele

Thema's uit dit plekje