Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Casa Bonta
Safaritenten
1 - 5 personen
vanaf € 525 per week

Glamping in de Piemonte

Casa Bonta ligt in de heuvels van de Piemonte, in een authentiek stukje Italië met idyllische dorpjes, leuke markten en goede restaurants. Verblijf in een van de stoere lodgetenten of appartementen en je hebt een heerlijke, onbezorgde vakantie.

Kamperen met luxe bij Casa Bonta

Wat geeft een beter gevoel dan slapen onder de sterren en wakker worden in de natuur? Guus & Silvia hebben met Casa Bonta een heerlijk vakantiedomein gecreëerd, een plek waar tijd geen rol meer speelt, weg uit alle hectiek. De zeven volledige ingerichte lodgetenten staan op een heuvel. Elke tent biedt een prachtig uitzicht over de omliggende heuvels. Ze zijn ruim opgezet met veel privacy & rust, een eigen toilet en goede (opgemaakte) bedden. De luxe safaritenten bieden plaats aan 4-5 personen, staan op een houten vlonder, hebben een keukenblok inclusief koelkast, gas, elektra en koud stromend water. Douchen doe je in het goed onderhouden sanitairgebouw. Het zwembad zorgt voor de nodige verfrissing tijdens zomerse dagen.

2-5 persoons appartementen

Naast de mooie safaritenten heeft Casa Bonta ook verschillende comfortabele appartementen, in stijl gerenoveerd met authentieke materialen. Elk appartement heeft dezelfde faciliteiten en een eigen plekje buiten met mooi uitzicht. Ze verschillen alleen in grootte, van 2 tot 5 personen. Zie je jezelf al zitten, op een warme zomeravond met uitzicht over de heuvels?

Gastvrij en gezellig vakantie vieren bij Casa Bonta

Vakantie vieren bij Guus & Silvia is een feest. De gastvrijheid is hartverwarmend en de aanschuifdiners (2 x per week) zijn gezellig. De pizza- en/of BBQ avonden dragen bij aan je vakantiegevoel! De overige dagen geen zin om te koken? In de omgeving vind je genoeg (goed betaalbare) Italiaanse restaurants. La dolce vita bij Casa Bonta!

Bezig...
Ga naar de website


Casa Bonta Localita Uataré 1 15015 Cartosio

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: