Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Como & Co
Restaurant
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 Koffie met taart
Ga naar de website Reserveren

Bijzonder Plekje aan het water

Como & Co is een bijzonder plekje voor ontbijt, lunch, diner en borrel in Noordwijkerhout. Op een super locatie, gelegen aan het Oosterduinsemeer, midden in de Bollenstreek. Wat ooit begon met een container van waaruit surfplanken werden verhuurd en frietjes werden verkocht is uitgegroeid tot een ongedwongen en relaxte hotspot.

Toffe strandtent zonder strand

Wanneer je voor het eerst naar Como & Co rijdt, gaat gegarandeerd de gedachte door je heen ‘waar kom ik terecht?’. De weg leidt je in het voorjaar langs de bollenvelden en de Keukenhof naar een ‘weggetje achteraf’. Daar ligt aan het einde van de weg een beetje verscholen de leuke tent. Dat het alleen geen verscholen parel meer is, blijkt aan de gezelligheid op het terras. Wandelaars die een rondje (met hondje) om het meer lopen, strijken even neer. Fietsers onderbreken hun tocht om even op adem te komen. Alleen al voor de appeltaart van Como & Co komen gasten aanwaaien, die is beroemd tot in de verre omgeving. Je kunt hem ook bijna niet weerstaan, de geur komt je tegemoet zodra je Como & Co binnen stapt.

Como & Co heeft de looks en de sfeer van een strandtent, ontspannen en laagdrempelig. Het heeft een groot terras met verschillende zitjes aan de waterkant (zonder strand); beach chairs op een steiger boven het water, picknicktafels, loungebanken en een zonneweide. Ook binnen is het leuk. Een (verwarmde) serre met loungebanken, gele stoeltjes, veel planten en een knusse plek bij de open haard. Ongepolijst en gezellig!

Como & meer

In de volksmond wordt het Oosterduinsemeer ook wel het Comomeer genoemd. Met je voeten in het gras en twinkelende ijsklontjes in je glas krijg je hier zeker een vakantiegevoel. Maar je hoeft bij Como & Co niet stil te zitten. Huur ter plekke een kano of roeibootje om het water op te gaan. Of vraag naar de mogelijkheden om een solex tour te maken. Terug zak je gewoon weer even gezellig in een van de stoelen om bij te tanken.

Feestje, trouwen en/of evenementen

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, familiedag, reünie, BBQ of babyshower? Meer dan welkom om Como & Co te vragen jouw bijzondere moment te organiseren. Ook voor de mooiste dag van je leven ben je bij Como & Co aan het juiste adres. Als officiële trouwlocatie verzorgen ze graag je bruiloft van ceremonie tot diner en feest. Daarnaast worden er verschillende evenementen georganiseerd, o.a. een Jazz & Blues festival, Beers & Tulips in het voorjaar en actieve evenementen. Hou de agenda maar in de gaten!

Bezig...
Ga naar de website


Como & Co Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: