Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Cortijo Juan Salvador
Sfeervol vakantiehuis
1 - 12 personen
vanaf € 2500 per week

Droomplek in de heuvels van Andalusië

Cortijo Juan Salvador ligt in de heuvels, op een half uur afstand van de gezellige en mooie stad Malaga, in Andalusië, in het zuiden van Spanje. Een voormalige ruïne (wijnmakerij) is met de grootste zorg en liefde gerenoveerd tot een bijzondere plek met plaats voor 12 personen. Een droomplek!

Vakantie vieren bij Cortijo Juan Salvador

Betreed de binnenplaats van Cortijo Juan Salvador en je hebt het gevoel het paradijs binnen te stappen. Het uitzicht over de heuvels is adembenemend mooi! Zoek een plekje op de binnenplaats, onder de porche (overdekt terras), in de loungehoek bij het infinity zwembad (56m2) of aan de lange tafels (onder de overkapping of bij het zwembad) die uitnodigen tot urenlang samen tafelen.

Cortijo Juan Salvador bestaat uit twee woningen, samen goed voor 12 personen. Het ruim 200 jaar oude huis El Almendro is met smaak ingericht en grenst aan de patio. Het huis heeft een woonkamer met een grote houtkachel, eetkeuken, drie slaapkamers en twee badkamers. La Higuera is nieuw gebouwd, op de eeuwenoude fundamenten. Door het gebruik van oude materialen heeft het huis een warme sfeer. Ook hier is plaats voor 6 personen in de drie slaapkamers. Ook dit heerlijke huis heeft twee badkamers, een ruime living met open keuken, aparte TV/lees/speelkamer. Op twee slaapkamers kan eventueel nog een 3e bed (tegen een kleine toeslag) bijgeplaatst worden.

Beide huizen hebben een kachel (in La Higuera staat een pallet kachel) en zijn geschikt om in het najaar, winter en vroege voorjaar te huren.

Verwenarrangement voor vrienden, vriendinnen, of familieweekend

Cortijo Juan Salvador is niet zomaar een vakantiehuis. Het is een plek waar je bij voorkeur met familie en/of vrienden naar toe gaat om intens te genieten van en met elkaar. Willen jullie je in de watten lagen leggen? Reserveer de woning dan inclusief extra services. Pedro en Riny doen er samen met hun zoon David en schoondochter Rosa alles aan om je volledig te ontzorgen. Een privé kok aan huis die al je maaltijden verzorgt, dineren aan lange tafels, transfers van en naar het vliegveld, excursies naar de prachtige dorpen en steden in de omgeving, een Flamenco avond of yoga, reiki, meditatie in de ochtend. Een relaxmassage om de dag mee af te sluiten? Laat je wensen weten en een compleet verzorgd programma wordt op maat gemaakt. Jullie hoeven alleen maar te genieten!

Bezig...
Ga naar de website


Cortijo Juan Salvador Ma-3103 antigua Carretera Olías a Colmenar Camino Juan Salvador s/n 29197 Málaga

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: