Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Rolstoelvriendelijk
Cottage de Vinck
Groepsaccommodatie
2 - 18 personen
vanaf € 1400 per weekend

Kindvriendelijk vakantiehuis voor 18 personen nabij Ieper

Cottage de Vinck is een 18-persoons groepsaccommodatie nabij Ieper, een luxe, warm en comfortabel huis om een paar dagen samen te zijn. Een ideale en gezellige uitvalsbasis voor gezinnen en families met kinderen.

Familiehuis met 9 slaapkamers en 6 badkamers

Cottage de Vinck ligt in alle rust, aan een landweggetje met aan weerszijden hoge bomen. Rondom het huis ligt een grote kindvriendelijke tuin van 1ha, waarin kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, klimmen in bomen, in de hooiweide spelen, een balletje trappen. Er staan ligstoelen (die je uitzicht bieden op Ieper en het Heuvelland) en er is een gezellige vuurplaats, waar je samen een vuurtje mag stoken en eindeloos bij kunt praten bij het kampvuur. Op minder mooie dagen is de grote speelschuur met tafeltennis, dartbord en tafelvoetbal een uitkomst.

Ook als je alleen maar slecht weer hebt, is Cottage de Vinck een heerlijk thuis. De kwalitatieve woning is smaakvol ingericht, met meer dan genoeg leefruimte voor iedereen. Een ruime woonkamer, goed ingerichte keuken en lange eettafel. Er zijn 9 slaapkamers met zowel tweepersoons bedden als stapelbedden en maar liefst 6 badkamers. Een van de slaapkamers is rolstoelvriendelijk.

Daarnaast beschikt Cottage de Vinck over extra’s als een fietsenstalling en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Wat ga je doen vanuit Cottage de Vinck?

De cottage ligt in Zillebeke, in het buitengebied van Ieper in de regio Westhoek in West-Vlaanderen. Een regio die zich kenmerkt door glooiende heuvels met bossen, eindeloze vergezichten, historische stadjes als Ieper en idyllische dorpen. Mooie wandelingen door de bossen en natuur van Zillebeke starten direct vanaf de voordeur. Ook het Bellewaerde Pretpark en Aquapark zijn te voet bereikbaar.

Ontdek dit authentieke stukje België, waar je in de dorpscafé’s streekgerechten proeft en lokale biertjes probeert.Cottage de Vinck Bellewaerdestraat 3 8900 Ieper

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: