Even geduld...

Barcelona op de fiets verkennen, is leuk! Barcelona op zo’n hippe, fleurige fiets van Cruising Barcelona verkennen is heel erg leuk!

Wanneer je een stedentrip naar Barcelona op de planning hebt, boek er dan ook een fiets bij. De stad is eenvoudig per fiets te verkennen en op de fietsen van Cruising Barcelona heb je ook nog eens veel bekijks (en leuk contact met de Spanjaarden). De bloemen aan de fiets vallen op!

Fietsend over de Ramblas naar de haven en vervolgens cruisen over de boulevard langs het strand. Na een lekker sapje in een hippe strandtent spring je weer op je fiets om El Born te verkennen of om in de wijk Sant Antoni te gaan lunchen. De stad ligt binnen handbereik.

Georganiseerde fietstours

Wil je liever niet zelf op onderzoek uit? Cruising Barcelona organiseert ook prive tours en een 3 uur durende tour die vijf keer per week wordt gereden op vaste tijdstippen. Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids fiets je langs de highlights, maar ook de minder bekende (maar zeker net zo leuke/mooie) plekken van Barcelona komen aan bod.

Ik zeg, spring op je fiets en ‘cruise’ door Barcelona.

Praktische informatie:
Wat? Cruising Barcelona – c. Santa Tecla 7 · Barcelona
Wanneer? Dagelijks geopend van 10.00 – 20.00 uur.

Stedentrip op de planning? Neem de Time to momo reisgids mee.