Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Rolstoelvriendelijk
Daalders Plakje
6-persoons vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 78 per nacht

Op vakantie naar Friesland

Daalders Plakje is een bijzondere vakantiewoning in het Friese dorpje Hantum, in het uiterste noorden van ons land. Het 6-persoons vakantiehuis is luxe, gezellig, warm en heeft een eindeloos uitzicht over de weilanden richting de Wadden, verkozen tot mooiste natuurgebied van Nederland. Hier kun je echt nog even denken weg van de wereld te zijn!

Op vakantie in Friesland

Onderweg naar het hoge noorden kom je al langzaam tot rust. De ruimte en rust om je heen brengen je direct in de vakantiestemming. Bij aankomst bij het Daalders Plakje valt alles van je af. Hier ben je thuis! Al is dit huis echt wel even anders dan anders, door het sfeervolle interieur. Ingericht in een mix van vintage, design en stoer. Oude portretten aan de wand, een design kleed, stoere constructieplaten op de vloer en langs de wand. Alles gaat hier perfect hand in hand. Ondanks het eigentijdse, fancy interieur is het comfort goed bewaakt. Een heerlijke zithoek bij de houtkachel, een kleurrijke eethoek bij de keuken, drie slaapkamers met kingsize bedden (en voor kinderen tot 5 jaar een oud brocante ledikant) en een luxe badkamer met douche en ligbad.

Rust en ruimte in Friesland

Het authentieke huisje ligt aan een doodlopend straatje, een unieke plek op een terp aan de rand van het lieflijke dorpje Hantum. Nooit van gehoord? Niet zo gek hoor, dit kleine dorp (tussen Holwerd en Dokkum) telt slechts een paar honderd inwoners. De kern is charmant, met authentieke woningen. Om je heen vind je vooral heel veel rust, frisse lucht en een weids landschap. Je verblijft vlak bij de Friese kust. Op een heldere dag zie je vanaf je terras aan de voorkant van het huis de boot naar Ameland varen. Ga ontdekken: een dagje naar Schiermonnikoog, Moddergat, wadlopen, naar Nationaal Park Lauwersmeer.  Lekker fietsen, wandelen, uitwaaien en vooral lekker niets doen. Het huis leent zich er perfect voor om alleen maar te ontspannen. Boek mee voor bij de kachel…Daalders Plakje Kennemareed 4 9147 BV Hantum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: