Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
De Beerze
Boutique Hotel en grand café
1 - 2 personen
vanaf € 65 per nacht

Lunchen, borrelen, dineren en/of overnachten in Brabant

De Beerze is een boutique hotel met grand café, gevestigd in een ruim 140 jaar oud pand in de Brabantse regio de Kempen. Het voormalige raadhuis is met zorg verbouwd zodat het qua comfort en duurzaamheid vergelijkbaar is met nieuwbouw, maar ook nog steeds de historische charme heeft. Het resultaat is luxe en sfeervol, zoals je verwacht bij een boutique hotel.

Oude charme in hedendaagse jas!

Hotelkamers, suites en studio’s

Het boutique hotel bestaat uit zes gastenkamers, zes studio’s en twee suites. Alle vertrekken hebben een stijlvol, warm interieur en zijn ingericht met een comfortabel tweepersoons boxspring, een luxe badkamer met verzorgingsproducten en een flatscreen televisie. De gastenkamers beschikken over een koelkastje, Nespresso koffiemachine en een waterkoker. De suites en studio’s zijn voorzien van een complete keuken, van alle gemakken voorzien met zelfs een vaatwasser. De gastenkamers van De Beerze zijn geschikt voor twee personen, de studio’s en suites bieden dankzij de extra slaapbank plek aan vier personen. In overleg kan er ook nog een kinderbedje bijgeplaatst worden.

Ervaar Brabantse rust

Ontbijt & meer in grand café De Beerze

Het ontbijt wordt ’s morgens geserveerd in het grand café dat bij het hotel hoort. Een ongedwongen sfeer, Brabantste gastvrijheid en het gebruik van verse producten uit de streek staan hier centraal. Hotelgasten, locals, voorbijgangers; iedereen is welkom voor een lekkere lunch, borrelplank of een diner.

Wat ga je doen tijdens een verblijf bij de Beerze?

Boutique Hotel De Beerze ligt in Middelbeers, dat samen met de buurplaatsjes Oostelbeers en Westelbeers ‘de Beerzen’ vormt. De omgeving biedt een combinatie van natuur en historie, perfect voor wie een mooie wandeling graag afwisselt met een cultureel uitstapje. Ontdek de natuurgebieden in de Kempen, bijvoorbeeld de Landschotse Heide op loopafstand van het hotel, breng een bezoekje aan het schilderachtige plaatsje Oirschot en zoek na afloop een plekje in het grand café voor een hapje en een drankje.De Beerze Doornboomstraat 22, 5091 CB Middelbeers

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: