Even geduld...

Lieve mensen,

6 jaar geleden, met kerst 2009, openen wij de Berghut. We leren Marleen kennen in de zomer van 2010, als ze met haar gezin te gast is in de Berghut.  De Berghut is één van de eerste plekjes op haar website. Heel bijzonder!

En nu we gaan bijzonder plekje verlaten, met pijn in ons hart. We gaan namelijk ons avontuur vervolgen. Komende winter ontvangen we onze laatste Berghutgasten met open armen. En daarna gaan we ons focussen op DroomplekAcademie.nl. We begeleiden mensen met lef bij het realiseren en behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf, waar dan ook in de wereld. We doen dat online én in onze Berghut. Onze Berghut gaat dus niet weg; het wordt een soort Ik Vertrek-Hotel.

We kijken terug op 6 hele bijzondere jaren. Wat een ervaring! We hebben zoveel leuke mensen ontmoet…

Lieve mensen die in de Berghut zijn geweest: ontzettend bedankt dat jullie de berghutbeleving meegecreëerd hebben. En lieve mensen die nog hadden willen komen en dat nu niet meer kunnen doen: er zijn nog heel veel andere mooie bijzondere plekjes om van te genieten. Waarbij we de plekjes in de bergen natuurlijk een extra warm hart toe dragen 😉

Lieve Marleen, wat heb jij iets fantastisch neergezet. We hebben je vanaf 2010 gevolgd. Wauw, wat is er in 5-6 jaar veel gebeurd! En kijk wat je voor alle bijzonder plekjes in Europa betekent.

Warme groet, 
Hans & Nel