Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Boshuis De Hazenhof
4-persoons vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 450 per lang weekend

Logeren op Landgoed Singraven

De Hazenhof is een charmant boshuis, gelegen op Landgoed Singraven in het mooie Twente. Het idyllische huisje is een voormalig badhuis, nu omgetoverd tot sfeervolle 4-persoons vakantiewoning met haard.

Boshuis De Hazenhof

Ben je op zoek naar een heerlijk huisje in de natuur, dan is Boshuis De Hazenhof jouw plek! Het sfeervolle boshuis is geschikt voor 4 personen. Op de begane grond vind je de badkamer, een keuken, knusse bedstee voor twee personen, een eethoek en een gezellige zithoek bij de haard. Op de vide wacht een tweepersoons bed. Je hebt hier alles om je een paar dagen (of weken) onder te dompelen in het groen.

Landgoed Singraven

De Hazenhof hoort bij de poortwachterswoning op Landgoed Singraven, het huis waar Steven en Charlotte hun thuis hebben gevonden na een stads bestaan in Amsterdam. Landgoed Singraven is een historisch landgoed, gelegen aan de Dinkel bij Denekamp. Op het landgoed staan een aantal monumentale gebouwen, waaronder een statig landhuis, een watermolen en een koetshuis. De parkachtige omgeving en het arboretum nodigen je uit tot wandelen, je hoeft alleen maar de deur uit te stappen.

Op vakantie in bourgondisch Twente

Het golvende coulisselandschap van Twente herbergt veel moois. Kunstenaarsstadje Ootmarsum ligt op fietsafstand, natuurgebied ’t Lutterzand wacht op je om ontdekt te worden. Na een dag buiten stop je even bij de biologische tuinder, melkveehouder of een lokale boer om je avondeten in te kopen, mooie pure producten vanuit de streek. Of schuif aan bij Steven en Charlotte, die je met plezier (en met veel ervaring vanuit hun Amsterdamse table d’hôte De Uitvreter) een goede maaltijd voorzetten.

Bezig...
Ga naar de website


Boshuis De Hazenhof Kasteellaan 2 7591 PT Denekamp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: