Even geduld...

Wanneer je me een tijdje volgt, weet je dat ik veel onderweg ben. Regelmatig een nachtje weg om Bijzondere Plekjes te ontdekken, weekendjes weg met ons gezin of een rondreis aan het maken in het buitenland om zoveel mogelijk adressen te bezoeken. Voor deze trips was ik op zoek naar de juiste koffer. Die moest niet alleen handig en licht zijn, maar ook als handbagage mee mogen tijdens de vluchten van low cost airlines. Dat is nog niet alles, ik zocht een koffer die representatief is voor Bijzonder Plekje. 

Koffers in alle soorten en maten

Na wat speuren kwam ik terecht bij Bagageonline, een webwinkel met koffers, trolleys, reistassen en rugzakken in alle soorten en maten. Ideaal, met bekende merken als Samsonite, Kipling en Eastpak. Het meest handige is de koffiekiezer. In 4 stappen kom je uit bij de perfecte koffer voor jou. Je bepaalt het formaat, het materiaal, de wielen, het type slot en klaar! Er rolt een selectie voor je uit. 

De perfecte koffer voor mij

Voor mij was de kleur belangrijk (een echt vrouwending…), het gewicht en het formaat. De koffer moest mee kunnen als handbagage. Hoe handig is het dat je kunt selecteren op formaat (handbagage), type koffer (2 of 4 wielen), luchtvaartmaatschappij en gewicht. De kleur (Bijzonder Plekje roze) filterde ik als laatste en voila: de perfecte koffer voor mij bleek de Titan X2 Shark Skin Trolley S 55 Metallic Rose. Gratis en snel thuisbezorgd. 

Mijn roze koffer heeft inmiddels de test doorstaan tijdens een weekend bij Boshuis Nij Hildenberg.  Hij is licht, beweegt makkelijk en er kan veel in. Ik kan hem je van harte aanbevelen. Op naar onze volgende reis samen (#rozekoffer).

*Bijzonder Plekje samen met Bagageonline*