Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
B&B De Vluchtweg
Boutique B&B
1 - 2 personen
vanaf € 130 per nacht

Bijzondere bed and breakfast op Terschelling

Boutique B&B De Vluchtweg ligt op Terschelling, op loopafstand van de duinen en het dorpje Midsland. Een comfortabel plekje, rustig gelegen aan de rand van vogelrijke polders, met alles in huis om optimaal te genieten van dit heerlijke Waddeneiland.

Duurzaam overnachten bij de Vluchtweg

De Vluchtweg, vernoemd naar de weg waar de B&B aan ligt, heeft zes luxe en sfeervolle kamers. Hoewel allemaal anders, zijn het stuk voor stuk warme nestjes waar het heerlijk thuiskomen is na een dag Terschelling ontdekken. De kamers, met namen van vogels die op het eiland voorkomen, hebben goede Nilson bedden met fijn linnengoed, een zithoek en eettafel. Lekker ruim, rustig en met veel privacy. Enkele kamers hebben een bad, anderen een terras of balkon. Na een goede nachtrust wacht een eilandontbijt, bij mooi weer lekker buiten.

Extra fijn: de boutique B&B is nieuw gebouwd, volledig duurzaam en heeft als doel om 100% energieneutraal te zijn.

Wat ga je doen op Terschelling?

Uitwaaien aan zee, lange strandwandelingen, fietsen door de duinen, de zonsondergang bewonderen vanaf Strandpaviljoen de Walvis, vogels spotten in de polders; eiland Terschelling heeft tal van mogelijkheden. Karin en Rutger van de Vluchtweg helpen je graag aan tips. Laat je overtuigen om ook met het Eilandmeisje op pad te gaan. Tijdens een 3 uur durende fatbiketocht naar het iconische Drenkelingenhuisje vertelt ze je prachtige verhalen. Ontdek ook de schoonheid van het duinlandschap bij Oosterend tijdens de schemering. Vanaf de hoge duinen kijk je uit over de Boschplaat, het eerste Nederlandse Dark Sky gebied. Een bijzondere ervaring tijdens een bijzonder verblijf.B&B De Vluchtweg Vluchtweg 5 8884 HG Baaiduinen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: