Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Design vakantiehuis Tonden
10-persoons vakantiehuis
2 - 10 personen
vanaf € 750 per weekend
Ga naar de website

Duurzaam design vakantiehuis tussen Zutphen en de Veluwe

Dit design vakantiehuis in Tonden bewijst dat modern en duurzaam perfect samengaan. Het 10-persoons huis staat verstopt in het groen, omringd door anderhalve hectare eigen bos. Waar je ook bent in huis, binnen voelt hier overal als buiten. Op zoek naar een weekendje weg of vakantie in het groen? In dit luxe huis wordt elk plekje een favoriet plekje.

Vrijstaande vakantievilla voor 10 personen

Over het design van het huis is goed nagedacht. Niet alleen is de woning zo duurzaam mogelijk gemaakt, ook de afwerking is perfect. De houten gevelbekleding, de goten die aan het zicht onttrokken zijn, de kozijnen; een architectonisch hoogstandje. Daarnaast is er bij het ontwerp mooi rekening gehouden met de omliggende natuur. Of je je nu bevindt in de keuken van de vakantievilla, de woonkamer, de slaapkamers; je bent hier altijd in verbinding met de natuur. Door de grote schuifpuien en ramen, die ook nog eens veel licht binnen laten. Wanneer je neerploft op een van de raambanken, kun je de hele dagen wel blijven zitten.  

De design villa heeft vier slaapkamers, met Auping bedden. De master bedroom is echt een master bedroom, met een eigen badkamer en metersgroot raam zodat je vanuit bed zo het bos in kijkt. Daarnaast is er een bedstee kamer (met prachtige vormen) voor vier personen en boven vind je nog twee tweepersoons slaapkamers. Op de begane grond vind je naast een tweede badkamer de woonkamer met houtkachel en ruime open keuken. Rondom het huis liggen twee terrassen met comfortabel tuinmeubilair, een hot tub, vuurkorf en hangmat. Wat een heerlijkheid!

Wat ga je doen vanuit het design vakantiehuis in Tonden?

Dit zou voor mij een huis zijn om met een voorraad boodschappen naar toe te gaan en niet meer weg te gaan. Binnen of buiten, een weekend hier uitrusten en opladen is het ultieme genieten. Er zijn boeken en spelletjes aanwezig, waaronder ook een pooltafel.

Mocht je toch iets willen ondernemen, je logeert hier tussen Zutphen en de Veluwe. Bezoek de mooie Hanzestad Zutphen, maak een stadswandeling of ontdek het bijzondere winkelaanbod. Huur fietsen om de Veluwe te verkennen of ga wandelen in de natuur van Kroondomein het Loo met Het Aardhuis als startpunt.

Ga naar de website


Design vakantiehuis Tonden Hiembergweg Tonden

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: