Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Designhostel Soest
Stayokay
1 - 150 personen
vanaf € 20 per nacht
Ga naar de website

Betaalbaar logeren in het bos

Designhostel Stayokay Soest ligt middenin de natuur, omringd door bossen en dichtbij de Soesterduinen. Het hostel is modern en hip met een frisse uitstraling. Of je nu met z’n tweeën, het hele gezin of een grote groep komt logeren; voor ieder gezelschap is het hier leuk.

Comfortabele gastenkamers

Het Stayokay hostel heeft aparte vleugels waar de gastenkamers zijn gevestigd. Je hebt de keuze uit een 2-, 4- of 6-persoonskamer, met comfortabele bedden en een eigen toilet en douche. In de bar en het restaurant ben je welkom voor een hapje en een drankje. Neem je kinderen gerust mee, ze vermaken zich prima met tafeltennis, tafelvoetbal, een speelhoek en buitenspeelplaats. In de zomervakantie worden er elke dag leuke activiteiten georganiseerd. Verder vind je buiten verschillende sport- en speelvelden, terrassen met loungebanken waar je heerlijk kunt zitten en een kampvuurplaats. Alle ingrediënten voor een gezellig verblijf zijn aanwezig!

Natuur, cultuur & meer

Vanuit Stayokay Soest kun je alle kanten op. Verken de omliggende natuur tijdens een lange wandeling, huur een fiets of ga koffie drinken in de stad. Plan een dagje cultuur snuiven en breng een bezoek aan Paleis Soestdijk of het Militair Museum. Utrecht en Amersfoort zijn goed bereikbaar en meer dan geschikt voor een dagje shoppen. Ga met de kinderen naar Dierenpark Amersfoort of neem ze mee naar de Paardenkamp, het grootste paardenrusthuis van Nederland. Kortom; genoeg te doen!

Ga naar de website


Designhostel Soest Bosstraat 16 3766 AG Soest

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: