Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Dineren en logeren
Wat een gemak, dineren en logeren onder één dak. Wanneer je kiest voor een nachtje of weekendje weg is het heerlijk om in de watten gelegd te worden. Wanneer je zorgeloos kunt genieten van je verblijf omdat je niet na hoeft te denken over een plek voor het diner, geniet je net even meer! Daarom heb ik een aantal plekjes geselecteerd, waar je dineert en logeert onder een dak. Bekijk snel alle tips en ga culinair overnachten.

De mooiste adressen met goed restaurant

Bekijk alle plekjes »

Hotels met een goed restaurant

Hoe fijn is het om een nachtje of weekendje weg te boeken bij een hotel (of B&B) met een goed restaurant?! Voor het ultieme vakantiegevoel laat je je lekker in de watten leggen. Terwijl je geniet van een diner met bijpassende wijn hoef je je geen zorgen te maken wie naar huis rijdt en wie de Bob is. Je kunt op je gemak nog een afzakkertje nemen, lekker lang blijven natafelen voordat je naar je kamer gaat. Dat is pas echt genieten.

Veel hotels hebben ook vaak een eten & slapen arrangement, met zorg samengesteld om jou als gast te ontzorgen en te laten genieten.

Rijtje tafels met groen fluwelen stoelen in boutique hotel de Stadsherberg

Een romantisch weekendje weg?

Iets te vieren? Samen een romantisch weekendje weg? Ga romantisch dineren en blijf na afloop van je culinaire arrangement logeren in een luxe hotelkamer. Zo benut je optimaal jullie tijd samen en kun je na een goede nachtrust ook nog eens gezellig samen ontbijten. Soms zelfs op bed…

We hebben de beste, leukste, meest romantische hotels mét restaurant voor je geselecteerd. Plekjes waar je gegarandeerd goed uit eten gaat. Een paar favorieten waar je kunt dineren en logeren:

Bekijk snel alle bijzondere plekjes waar je kunt dineren en logeren en geniet van culinair overnachten!

Culinair diner in HavelteOnder één dak

Ga je een nachtje weg? Kies voor een hotel en/of herberg waar je kunt dineren en logeren onder één dak. Zo fijn en zoveel gemak!