Even geduld...

Bij ons on tour

Een van de voordelen van de zomer is buiten eten. Of je nu de BBQ s’ avonds aansteekt, je maaltijd in de vorm van een picknick nuttigt of gewoon de eettafel naar buiten schuift; buiten eten en leven is fijn!

Camping ‘Bij Ons’ in Groesbeek organiseert dit jaar een ‘diner tour’ in de omgeving. Op een aantal bijzondere locaties in Groesbeek, Berg en Dal, Persingen en de Ooij zetten ze lange tafels neer, in de buitenlucht! In een wijngaard tussen de druiven, tussen de koeien in een weiland, tussen de pompoenen, in een boomgaard of in een frambozenkas. Hoe heerlijk is dat! Er wordt voor je gekookt, je schuift aan en geniet van een smakelijk diner buiten.

Terra Vita

De keukenbrigade van ‘Bij Ons’ heeft de locaties geselecteerd bij de bedrijven van Terra Vita, een groep enthousiaste plattelandsondernemers in het gebied tussen Groesbeek, Berg en Dal en Millingen. Samen met de boeren probeert ‘Bij Ons’ de streek & streekproducten beter op de kaart te zetten. Je geniet dus niet alleen van een smakelijk diner bestaande uit o.a. producten van het bedrijf waar je te gast bent, maar krijgt ook een rondleiding. Bij het 3-gangen diner worden Groesbeekse wijnen & vruchtensappen geschonken.

Praktische informatie:
Schuif je dit seizoen nog aan voor een bijzondere ervaring?

Waar & wanneer:
zaterdag 29 augustus: Op het land tussen de koeien, boerderij De Hoge Hof  
zaterdag 19 september: Tussen de pompoenen op het land, de Groentehof
zaterdag 3 oktober: In de boomgaard, Landgoed den Heuvel 

De kosten voor deze bijzondere ervaring zijn € 39,50 voor het diner & een activiteit/rondleiding op het gastbedrijf. De prijs is exclusief drank.