Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Domaine les Gandins
Vakantiedomein
2 - 12 personen
vanaf € 460 per week

(Familie-)vakantie in Frankrijk

Domaine les Gandins is een fijn vakantiedomein in Frankrijk. Op slechts drie uur ten zuiden van Parijs ligt dit landgoed, in de Auvergne aan de rivier la Sioule. Met safaritenten, vakantiehuizen en… een plek voor iedereen!

B&B kamers, gîtes en lodges

Domaine les Gandins heeft een breed aanbod aan accommodaties. In het landhuis worden gastenkamers verhuurd. De omliggende authentieke gebouwen zijn omgetoverd tot vier comfortabele gîtes, geschikt voor 2 tot 12 personen. Er staan canvas safaritenten voor 6-personen. In het sanitairgebouw heeft elke tent haar eigen badkamer. De chalets bieden ook plaats aan max. 6 personen. Op het terrein ligt ook een kleine camping.

Een kindvriendelijk vakantiedomein

Voor ieder wat wils, maar voor kinderen helemaal fijn. Spelen en zwemmen in de rivier, uren plezier op de skelters, trampoline, een duik nemen in het verwarmde zwembad, pret in het speelhuisje en er lopen veel dieren rond op het domein. Maar ook de volwassenen worden niet vergeten! ’s Avonds kun je aanschuiven bij de table d’hôtes buiten op het terras of in de voormalige groentenkas, waar een menu wordt geserveerd van streekproducten en groenten uit eigen moestuin. De gemoedelijke en gastvrije sfeer geven je het gevoel dat je bij vrienden aan tafel zit.

Bezig...
Ga naar de website
Domaine les Gandins Allée des Gandins 03140 Saint-Germain-de-Salles

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: