Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Dragonfly Gardens
Glamping in Belltenten
1 - 2 personen
vanaf € 37 per nacht

Bijzonder Plekje in Brașov

Dragonfly Gardens is misschien wel de meest verrassende plek die je in een stad verwacht. En helemaal in Brașov in Transsylvanië (Roemenië). In een weelderige tuin, in een woonwijk, vind je vier sfeervol en volledig ingerichte Bell tenten. Een paradijs!

De Bell tenten van Dragonfly Gardens

In de tuin van Janos en Kinga staan vier stylish ingerichte Bell tenten, verspreid tussen de fruitbomen met aan de rand een bloemperk. Of je nu kiest voor Walnut, Lavender, Blackberry of Peach, elke tent heeft plaats voor twee personen en is ingericht met een goed tweepersoons bed en opbergruimte. En je hebt elektriciteit! Bij je tent heb je een privé zitje en een heerlijke hangmat, in de tuin vind je verder nog een buitenkachel, gezellig voor de frissere avonden. Daarnaast heb je als gast de beschikking over een keuken en een grotere tent die dienst doet als woonkamer. Kom je met kinderen? In de tuin staat een schommel en trampoline.

Een groene oase in de stad

Deze oase in het groen heeft een bijzondere locatie. Maar vergis je niet, je logeert in de stad. In de tuin met bloemen en fruitbomen, ben je echt even weg van alles. Stap je de ‘deur’ uit, dan sta je tussen de bebouwing. Zowel het bos als het centrum van de stad zijn dicht bij. Met de auto is het slechts 5 minuten rijden naar het gezellige hart van Brașov. Wandel door de winkelstraat met de kleurrijke gevels en de straten in het historische centrum of neem de stoeltjeslift naar de berg Tâmpa. Laat je vooral ook leiden door de tips van Janos en Kinga, ze delen graag hun ‘geheimtips’.

Bezig...
Ga naar de website


Dragonfly Gardens Temeliei 3, Brașov