Even geduld...

Af en toe kom je een pareltje tegen. Een adresje waar je met gemak de hele dag kunt blijven genieten van de sfeer, de kaart en de passie waarmee de plek gerund wordt. Dat is precies het geval bij lunchcafé ECHT Alkmaar.

ECHT Alkmaar, écht genieten

Toegankelijk, puur, home made, biologisch, natuurlijk en modern zijn de sleutelwoorden. Strakke Eames stoelen worden moeiteloos gecombineerd met hout uit het bos. Daar is bewust voor gekozen, want de liefde voor de natuur is groot bij de eigenaren. Je kunt er de hele dag binnenlopen voor een lekker ontbijt, goede koffie, verse sappen, (warme) lunch, thee met lekkers of een borrel met huisgemaakte hapjes.

Geluk kun je eten

Logisch biologisch

Over alles is écht nagedacht. De mensen achter ECHT laten je graag kennismaken met echt en bewust eten. Aandacht hebben voor alles wat groeit en bloeit en zoveel als mogelijk met de seizoenen mee koken. Daarom zijn alle producten huisgemaakt, vers, zonder overbodige toevoegingen en zoveel als mogelijk biologisch, mits dat niet ten koste gaat van de smaak. Zelfs over de manier van serveren is nagedacht. Zo krijg je een muffin in een composteerbare muffin cup, zodat deze zó de groenbak in kan als je uitgegeten bent.

Kidsproof

Met de kinderen op stap? Geen probleem. Er staat een knus huisje waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en op de kaart staan lekkernijen als een kindertosti met biologische chocolademelk. Tijdens lekker weer kun je in het zonnetje genieten op het kleine terras aan een niet al te drukke straat. Hier is iedereen echt welkom.